Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co všechno ví známé osobnosti o zvířatech a dokážou s nimi poměřit i své síly? Tušili jste, že slepice umí počítat, kůň tančit, pes uklízet a prase dávat pac? Chcete vidět hlemýždí závody, surikatu zvládající hlavolamy, loskutáka, který dokonale napodobí váš hlas, maltézáka-fotbalistu a spoustu dalších zvířecích šampionů? Pak sledujte jedinečnou rodinnou zábavnou show, ve které nic není nemožné! (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Už z upoutávek se dalo soudit, že to bude propadák. Zařazení do hlavního sobotního vysílacího času proti podobnému pořadu ČT Zázraky přírody, nebylo z nejšťastnějších. Pokud by se tento formát vysílal v některém všedním odpoledni, byli by diváci jistě shovívavější. Snaha účinkujících o pobavení publika nemohla překonat zmatečnost koncepce tohoto pořadu. Zvířátka byla fajn. ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné provedení a ještě hůř se to poslouchá, je to neskutečně uřvané. A teď šup šup platit novou VOD prima+. kde další díly tohoto skvostu budou s týdenním předstihem aneb jak vydělat na čecháčcích rychle a snadno. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Celková koncepce tohoto pořadu je vážně příšerná a chování soutěžících celebrit snad ještě o fous horší. Jednu hvězdičku si zaslouží šikovná zvířátka, kterým tu však není vyhrazeno zrovna moc prostoru, třebaže upoutávky lákají především na ně. (15%) ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Neherci Gránský a Pagáčová. Vyjde to úplně na stejno, jako kdyby přišel na návštěvu Jack Rozprovač a Charles Manson, případně manželé Stodolovi. Hledání zábavního dna úspěšně pokračuje. Možná nejvíc zaujalo to prase. HOWGH! ()

Gamekeeper77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to je zase výtvor. Místo zvířat se tam předvádí tři "celebrity" a když tam po půl hodině přijde prase a ze tří kelímků vybere ten z pamlskem,tak to má bejt vážně vrchol televizní zábavy v hlavním vysílacím čase? Primo, táhni už s těmahle hovnama někam do prdele! 10%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Základním problémem tohoto pořadu je fakt, co jsou schopni dělat celebrity za peníze. Totiž, na šikovné domácí mazlíčky se každý rád podívá, byť díky omezenému prostředí studia často dělají zvířata prakticky něco jiného než co skutečně umí. Tady pak vzniká otázka, proč třeba jeden pes mohl plavat v bazénu a některé další kousky nebyly natáčeny venku a zprostředkovány divákům reportážním způsobem, to by jistě mělo větší působivost. Jenže druhou kapitolou je, jak mohou slavné osobnosti lézt po čtyřech a plnit až neuvěřitelně bizarní zadání, která se často pohybovala na hranici vlastní sebeúcty. A to je buď k smíchu nebo k hlubokomyslnému zamyšlení. Toho musí ale dosáhnout celý tvůrčí tým, který jasně deklaruje, čeho všeho jsou lidé pro peníze schopni... ()

Salvache 

všechny recenze uživatele

Porad jsem si pustila, protoze me zaujala upoutavka. Ocekavala jsem, ze to bude o zviratech. Absolutne ne, ty tam maji minimum prostoru a je to fakt skoda. Byt panickem, co se tahne na nataceni 2minut se svym zviretem, tam jsem asi dost nastvana. Nepochopila jsem koncept - je to tedy zase jen demonstrace radoby celebrit ? Hrebicek do rakve je ovsem neustale pousteni otravne znelky (Beyonce - Crazy in love) snad po kazde druhe pronesene vete. Ale zase, asi by se diky ni clovek rychle opil, kdyby se mel pokazde pri jejim pusteni napit. ()

maara666 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že asi nejsem cílovka těchto "zábavných soutěží", kde soutěž tvoří jen kulisu k povídání si s hosty a proto nikoho nezajímá, kdo vlastně vyhraje. Ani jako zaplácnutí volného času před televizí to neobstojí. Na druhou stranu je fajn, že tam jsou aspoň šikovná zvířátka, ale jejich schopnosti bych radši viděl v nějakém tématickém dokumentu nebo publicistice. ()

Tronda10 odpad!

všechny recenze uživatele

To by nebyl primáckej pořad, aby tam nechyběla Patricie Pagáčová. A obsah? To je vysílání pro děti ala kuřátka? Nebo si na primě opravdu myslí, že dnešní divák je opravdu tak tupej, že jim žere takový s****y? ()

Reklama

Reklama