Reklama

Reklama

Pán šelem

(seriál)
  • USA BeastMaster (více)
Austrálie / Kanada / USA, (1999–2002), 47 h 19 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Sylvio Tabet

Předloha:

Andre Norton (kniha)

Hrají:

Daniel Goddard, Jackson Raine, Monika Schnarre, Marjean Holden, Natalie Jackson Mendoza, Marc Singer, Emilie de Ravin, Lara Cox, Isla Fisher, Michala Banas (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Dar, posledný žijúci člen vymretého kmeňa Sulov, hľadá svoju milovanú Kyru, ochraňuje zvieratá, s ktorými si dobre rozumie a bojuje proti všemocným čarodejníkom a despotickým krutovládcom mýtických čias. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Mara12 

všechny recenze uživatele

Vizuální pastva pro ženské oko. Pro tohohle spoře oblečeného ekoaktivistu mám zkrátka slabost.(Hlavní hrdina Dar, dokáže komunikovat se zvířaty a snaží se je ochránit před všemožným zlem, vlastně se snaží ochránit všechny slabé a utiskované. Seriál se orientuje na hodně nenáročné diváky , zvláště pak na jejich ženskou část, která dokáže správně ocenit Darovi kvality a to nejen ty herecké.) ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem tohoto "Pána šelem" málokdy přepnul, když už běžel v televizi. Ale že bych ho záměrně vyhledával a vyčkával každý nový díl, to bohužel ne. Pán šelem je seriálem, který nikoho neurazí a myslím, že tu mladší skupinu diváku i příjemně pobaví. V podstatě další seriál na motivy celovečerního filmu, který byl ušit rychlou jehlou a ještě měl k dispozici více než nízký rozpočet. Jen mi nejde do hlavy... Opravdu vynalezl kolo Darův společník na cestách, Tao? To tedy smekám. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Slaďoučký, spoře oděný cukroušek blonďáček, sen každého gaye, předvádí svou muskulaturu v Xeno/Herkuloidním pseudoseriálu. Chaboučké epizody psal scénárista přes kopírák, měnili se akorát herci v rolích záporáků. Jako bonus sem tam nějaké zvířátko. Důvod ke sledování? Záchvat těžké duševní choroby nebo pistole u hlavy (případně jiné oblíbené části těla:-)), možná i kombinace obojího. Hvězdička za zvířátka. 15% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Týmto sa ospravedlňujem Herkulovi so Sorbom za to, že som ho obvinil z toho, že je béčko. Prvý Pán šeliem bol síce dosť strašný, detto dvojka (trojku som nevidel). Ale boli to filmy nášho detstva. Tak sa vďaka nostalgii dalo čo-to odpustiť. V prípade tohto seriálového spracovania sa však už nedá odpustiť nič. Vážne nič. Vôbec, vôbec nič. ()

Edye 

všechny recenze uživatele

Neposkvrnen filmem muzu nezaujate hodnotit, proto mam asi oproti ostatnim o tolik moc hvezdicek, komentovat obsazeni serialu nebudu, jen chci rict ze hlavni hrdina skatulku svalnateho samponka v bederni rousce splnil docela obstojne a maly otrava maleho otravu taky. Osobne mam stejne nejradeji hlavniho zaporaka, ktery nastesti dostal pomerne dost prostoru behem celeho serialu, takze to mohl trochu drzet pohromade, melo to par zajimavych myslenek a par vyvoju ktere (kuprikladu vyvoj zbrani od lebek na klacku az po opravdove mece ) se daji docela ocenit (az na "vyvoj zbrane hlavniho hrdiny" kde misto plastu prisla asi kovova verze jinak nevim jak by to ty meciky odrazelo a pak mavy máv a mam mec, no dobra) Jinak zacatek pribehu se me opravdu libil, vzhledem k tomu ze sem vyrustal na herkulovi a xene, tak jsem lec co ochoten odpustit i prehlednout a radeji se zamerim na pribeh ( samozrejme s velkou rezervou a polovyplym mozkem, ale na co jineho by tyhle serialy byly nez na odpocinek v kresle u tv) skoda jen ze jak sel serial dal, vycucal ocividne ne zrovna pocetne napady tvurcu az do morku kosti. Posledni dily uz bylo jen hole utrpeni a vlastne tam ani uz nic nefungovalo. I kdyz celkove to pribehove jde od prvniho dilu az po posledni takzvane od 10 k 5, pro me osobne zustava hodnoceni na 3 hvezdickach a za nejlepsi cast serialu povazuju dily do pritomnosti Emilie de Ravin jako demonky s opacnyma chodidlama ()

Galerie (28)

Související novinky

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama