Reklama

Reklama

Pán šelem

(seriál)
  • USA BeastMaster (více)
Austrálie / Kanada / USA, (1999–2002), 47 h 19 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Sylvio Tabet

Předloha:

Andre Norton (kniha)

Hrají:

Daniel Goddard, Jackson Raine, Monika Schnarre, Marjean Holden, Natalie Jackson Mendoza, Marc Singer, Emilie de Ravin, Lara Cox, Isla Fisher, Michala Banas (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Dar, posledný žijúci člen vymretého kmeňa Sulov, hľadá svoju milovanú Kyru, ochraňuje zvieratá, s ktorými si dobre rozumie a bojuje proti všemocným čarodejníkom a despotickým krutovládcom mýtických čias. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Hehehehe, tohle se Zlu opravdu povedlo, takovýhle žertík...btw ten bílý klacek ze dvou kusů je ještě lepší než Xenin šakram... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Týmto sa ospravedlňujem Herkulovi so Sorbom za to, že som ho obvinil z toho, že je béčko. Prvý Pán šeliem bol síce dosť strašný, detto dvojka (trojku som nevidel). Ale boli to filmy nášho detstva. Tak sa vďaka nostalgii dalo čo-to odpustiť. V prípade tohto seriálového spracovania sa však už nedá odpustiť nič. Vážne nič. Vôbec, vôbec nič. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dějová linie podle šablony, která možná neměla ani konečné rozuzlení. Pěkné herecká spolupráce mezi herci a zvířaty. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Seriálový Beast Master překvapil celou škálou zajímavých vedlejších postav, ale ty objevil jen ten, kdo dokázal tolerovat ten balast kolem nich. Vynikající byly hlavně čarodějky Dylan Bierk a Monica Schnarre. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor na Dara a jeho plastikovou hůlku z výprodeje, se kterou se tak fešně ohání a vystavuje ty svoje sexy svaly. Dala bych půl hvězdy za díl, kde se zjistí, že Darovým otcem je kozel. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Až na občasný závan nefalšovaného fantasy dobrodružství hotová pohroma, a nehorázně ostudná snaha o atmosféru výborného původního filmu... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Pán šelem tu vypadá jako Saša Rašilov s obarvenýma vlasama (a on ho myslím i daboval do češtiny). Ale jinak dobrý seriál, dokonce lepší než Hercules. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Slaďoučký, spoře oděný cukroušek blonďáček, sen každého gaye, předvádí svou muskulaturu v Xeno/Herkuloidním pseudoseriálu. Chaboučké epizody psal scénárista přes kopírák, měnili se akorát herci v rolích záporáků. Jako bonus sem tam nějaké zvířátko. Důvod ke sledování? Záchvat těžké duševní choroby nebo pistole u hlavy (případně jiné oblíbené části těla:-)), možná i kombinace obojího. Hvězdička za zvířátka. 15% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kedže som svoju sexualitu poznal už dávno pred štartom tohto seriálu, nejak ma nelákalo dívať sa na polonahého gigola, ktorý pobehuje džungľou. Treba však povedať že aj tento seriál som mal rád vo svojom detstve. Nieje to primitívne, príbehy sú zaujímavé. Nečakajte však nejakého Herkulesa. Nieje to sci-fi. Daniel Goddard podal veľmi dobrý výkon, vôbec mi nevadil, práve naopak, dosť ten seriál ťahal. Akurát tak nebol nik iný, kto by za to stál. Kto by bol zaujímavý. A dokonca hlavný hrdina nemal pri sebe ani žiadnu sexi riťku, ktorá by zase potešila mužské publikum. V tej dobe to bol kvalitný seriál, dnes by už nezaujal asi nikoho. Škoda. Náročnosť divákov napreduje rýchlo. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Tak málo procent? Vždyť to nebyl špatnej seriál a zařazení do jednoho pytle s telenovelama si nezaslouží... ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Protože film Pán šelem je pro mne srdcová záležitost, tak nemůžu hodnotit jinak. Je to kompletní pošlapání filmu a i jako seriál obecně to stojí za prd. ()

Související novinky

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama