Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může být "Reality TV" překvapena skutečnou realitou? To uvidíte v této bláznivé komedii Běž, Ronnie, běž!, v níž si hlavní role zahráli David Cross a Bob Odenkirk z pořadu HBO "Mr. Show". Ronnie Dobbs (Cross) je smolař, opilec a kriminálník, který jde z jednoho vězení do druhého. Jednou si ho v celonárodní "Reality TV show" všimne hollywoodský televizní producent Terry Twillstein (Odenkirk) a dostane vynikající nápad natočit celou show, jejíž hlavní postavou bude právě Ronnie. Z Ronnieho se přes noc stává celonárodní hvězda a oblíbenec Hollywoodu. Netrvá to dlouho a bezúhonný a morální život z něj udělá spořádaného občana. Ronnie už není schopen dostat se do vězení, ať se snaží, jak se snaží. Je to konec jeho kariéry nebo začátek nového života? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná hovadina, kterou dost táhnou nahoru různé cameo role a utahování si z reálií. Bavilo mě to, ale druhé shlédnutí se už asi konat nebude. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to taková nenásilná komedie plná šílenejch momentů a cameo rolí opravdu slušné řádky známých, ale i méně známých bavičů Hollywoodu. Věřím, že ti, co si tenhle film natočili, si to natáčení maximálně užili. Já bych tenhle film už podruhý nezvládnul. Mám pocit, že na přelomu tisíciletí takových komedií vznikalo docela dost. Připomíná mi to třeba Bubliňáka, Deuce Bigalow, Zvíře nebo Vodonoše. Na jedno shlédnutí dobrý, ale na druhý už ani ne. ()

Reklama

Jonda 

všechny recenze uživatele

Film o burákovi z burákova, který si užívá svojí drobnou kriminální činnost tak, že se jeden zkrachovalej producent rozhodne udělat reality show založenou právě na našem burákovi. Místy opravdu vtipné a závěrečná bitka taky nebyla špatná, ale jinak tuctově průměrné! ()

chemicquei 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická americká komedie na jedno zhlídnutí. Pobaví, vydržíte u toho až do konce, říkáte si, že to bylo celkem fajn, ale znova už to zas tak nutně vidět nemusíte... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama