Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Vyšetřování zavede mladého policistu až k nejlepšímu kamarádovi z dětství, který se mezitím vyšplhal do čela brutálního gangu, a jeho teď začnou dohánět hříchy mládí. (Netflix)

Recenze (7)

charles3 

všechny recenze uživatele

Zajímavé multi-kulti prostředí s poněkud netradičně pojatými postavami, které často nejsou ani kladné, ani záporné. Děj je poměrně přehledný a srozumitelný, děcka z gangů nebo Moazova pobočnice vyloženě "na zabití", i když způsob nahlížení na řadu postav se často zásadně mění. Pro plné pochopení všech nuancí a potvrzení uvedeného hodnocení bych to potřeboval celé vidět ještě jednou. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Sociální sonda do severské multikultury. Zaznemanal jsem nějaké Rumcajsy (dřív chodili chlapi do fitka, aby měli svaly, teď asi chodí do barber shopů, aby vypadali všichni jako šašci). No, taky jsem zaznamenal nějaká protivná děcka. Co jsem nezaznamenal byl nějaký děj nebo cokoli, co by mě aspoň okrajově něčím zaujalo, místo aby mě to odpuzovalo. Nedokoukal jsem ani první díl. ⬇️ 0% ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Norský výlet do podsvětí, kde se konfrontují dva kamarádi z dětství - policajt a šéf místního gangu hledaný pro vraždu. Žádná americká hurá akce, ale pozvolně realistický výpravou realativně skromný počin, na který se mi dobře koukalo. Stylem bych to přirovnal k Válečníku (2018). Trocha arabské reality ve sluníčkářské zemi, kde je taky supr vidět jak jsou místní politici terčem autorů. ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý náhled do prostředí v norském městě. Děj mírně pomalý,ale pro mě zajímavý. Jen trochu zklamání,že severská země má problémy všech velkoměst. Snila jsem o tom,že je to tam méně problematické. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama