Reklama

Reklama

Ostrov ztracených lodí

(seriál)
  • Sovětský svaz Ostrov pogibšich korablej (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Podle populární fantasy knihy Alexandra Romanoviče Běljajeva vzniklo zcela originální dílo, které kombinuje prvky dobrodružství, sci-fi, milostného příběhu a muzikálu. Prvotina známého spisovatele umístila děj do Sargasového moře. Sem odnášejí neprozkoumané proudy vraky ztroskotaných lodí. Tak vznikne umělý ostrov, hřbitov a muzeum lodí, na němž tráví zvláštní život jeho obyvatelé. Dojde tu ke konfliktu, vyvolanému touhou po zlatě a moci, který pro leckoho končí katastrofou. Bizarní ostrov však skýtá také prostor pro romantický příběh, v němž potkáme bezcharakterního detektiva, hrdinu nespravedlivě nařčeného ze zločinu, a především neodolatelnou miliardářovu dceru, která dokáže zamotat hlavy všech přítomných. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Ostrov ztracených lodí je sice odstrašující příklad, jak lze neporozuměním a zvůlí zničit jakoukoliv kvalitní ideu, ale současně výmluvně vystihuje osmdesátá léta minulého století. I náš svět zůstává nadále v moci jeho diváků… ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Některá díla jsou schopna překročit meze lidské imaginace naprosto nevhodným směrem. V Ostrově ztracených lodí, i když možná Ostrově ztracených lidí, vydává se hlavní hrdina, konvenční sovětský novomanžel, na symbolickou pouť za objevením hodnot socialistického manželského soužití (tak to tam sice nenazývají...) a pochopení, že ztráta milované bytosti bolí, i když jste se ráno pohádali. Teleportem do Marseille roku 1926 a pak šupem do bermudského trojúhelníku. A každé tři minuty proložit sovětským disko šlágrem ze běsného natřásání se v kostýmech nemožných barev a střihů! Ovšem ta ústřední ženština utrpení divákovo mírní, sekne jí to... ()

Lucina84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle, kdyby viděl pan Běljajev, tak by se akorát obracel v hrobě! Alespoň člověk Obojživelník se jako film povedl. ()

Zrzavakocka odpad!

všechny recenze uživatele

po několika málo minutách dochází k rychlo posunu až na druhý díl kde opětovně dochází k rychlo posunu knihu jsem sice nečetl, ale podle těch několik málo minut co jsem shlédnul se mi chtělo zvracet - přebal či obal vybpádá lákavě leč realita je na druhém konci !!!!tohle se soudruhům nepovedlo ()

Reklama

Reklama