Reklama

Reklama

Ostrov ztracených lodí

(seriál)
  • Sovětský svaz Ostrov pogibšich korablej (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Podle populární fantasy knihy Alexandra Romanoviče Běljajeva vzniklo zcela originální dílo, které kombinuje prvky dobrodružství, sci-fi, milostného příběhu a muzikálu. Prvotina známého spisovatele umístila děj do Sargasového moře. Sem odnášejí neprozkoumané proudy vraky ztroskotaných lodí. Tak vznikne umělý ostrov, hřbitov a muzeum lodí, na němž tráví zvláštní život jeho obyvatelé. Dojde tu ke konfliktu, vyvolanému touhou po zlatě a moci, který pro leckoho končí katastrofou. Bizarní ostrov však skýtá také prostor pro romantický příběh, v němž potkáme bezcharakterního detektiva, hrdinu nespravedlivě nařčeného ze zločinu, a především neodolatelnou miliardářovu dceru, která dokáže zamotat hlavy všech přítomných. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Některá díla jsou schopna překročit meze lidské imaginace naprosto nevhodným směrem. V Ostrově ztracených lodí, i když možná Ostrově ztracených lidí, vydává se hlavní hrdina, konvenční sovětský novomanžel, na symbolickou pouť za objevením hodnot socialistického manželského soužití (tak to tam sice nenazývají...) a pochopení, že ztráta milované bytosti bolí, i když jste se ráno pohádali. Teleportem do Marseille roku 1926 a pak šupem do bermudského trojúhelníku. A každé tři minuty proložit sovětským disko šlágrem ze běsného natřásání se v kostýmech nemožných barev a střihů! Ovšem ta ústřední ženština utrpení divákovo mírní, sekne jí to... ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Ostrov ztracených lodí je sice odstrašující příklad, jak lze neporozuměním a zvůlí zničit jakoukoliv kvalitní ideu, ale současně výmluvně vystihuje osmdesátá léta minulého století. I náš svět zůstává nadále v moci jeho diváků… ()

Lucina84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle, kdyby viděl pan Běljajev, tak by se akorát obracel v hrobě! Alespoň člověk Obojživelník se jako film povedl. ()

Zrzavakocka odpad!

všechny recenze uživatele

po několika málo minutách dochází k rychlo posunu až na druhý díl kde opětovně dochází k rychlo posunu knihu jsem sice nečetl, ale podle těch několik málo minut co jsem shlédnul se mi chtělo zvracet - přebal či obal vybpádá lákavě leč realita je na druhém konci !!!!tohle se soudruhům nepovedlo ()

Reklama

Reklama