Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Jediné co zde skutečně stojí za vidění a kvůli čemu se vyplatí tuto břečku zapnout je Roselyn Sanchez, bez jejíž účasti by v mém pomyslném žebříčku figuroval tento brak v kategorii nejhorších "odpadlíků". Skutečně totální průser postrádající jakékoliv ambice a snahu pobavit diváka. Cuba Gooding ztratil soudnost. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Viacnásobne videné a nemôžem inak, bolo to skutočne vtipné. S nadsázkou na homosexuálov, tak aby sa im neublížilo, ale zároveň ani aby neboli nejako umelo propagovaní. Cuba je ozaj výborný. Fekálny a presexualizovaný humor ja nemám rád, ale toto patrí do iného typu komédie. Proste bláznivé pobavenie s nádychom romantiky a uznajte sami, Roselyn Sanchez bola výborná voľba. Toto podhodnotenie je nespravodlivé. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale už je mu lepšie. Teraz pracuje s maloletými." Kedysi som sa hanbil pozerať takéto komédie, ale čím som starší, tým viac si ich užívam. Skvelí herci, úžasná zápletka (sorry, to nemajú ani mnohé oscarové filmy!) a fenomenálne vtipné scény, spomedzi ktorých je ťažké vybrať si najobľúbenejšiu (helikoptéra vs. svetlica, Will Ferrell, všetko s ex-Bondom Rogerom Mooreom, švédsky bikinový tím, trénerka švédskeho bikinového tímu). Celosvetovú tržbu úbohých 5 miliónov (pri 20-miliónovom rozpočte) vnímam ako obrovskú krivdu. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takové filmy nemám rád a tento humor je mi cizí, ale nakonec to v rámci tohoto žánru nedopadlo zase tak špatně. Je to vulgární, ale zase ne tolik, aby mi to vadilo. Některé vtipy se povedly (ty, které nejsou nechutné nebo trapné), pár bab je celkem pěkných a Cuba Gooding Jr. je docela dobrý (i tak je to dost možná jedna z jeho nejhorších rolí), ačkoliv i ten jeho ztřeštěný parťák má něco do sebe. Naopak bývalý Bond Moore mi v tomto filmu děsně vadil. Copak to má veterán v jeho letech zapotřebí, takhle se v podobných ptákovinách ztrapňovat? Jak ho mám rád, na jeho přítomnost v tomto filmu musím zapomenout. No ale jak už jsem napsal, tento druh komedií nesnáším, většinou se jich štítím a když jen nějakou jedním očkem zahlédnu, je to odpad, ale tento film nakonec ještě celkem ušel, u člověka jako jsem já jsou ty dvě hvězdičky u takového typu filmu dobrý výsledek. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Bylo mi sice pouhých 15 let, když tuhle šílenost viděl prvně, ale tehdy svůj účel pro "naši" cílovou skupinu splnila dokonale. Dnes (pro dospělé) by to bylo na tak na 1 až 2*, ale tehdy byl prostě infantilní a lehce fekální humor v kurzu všech hardcore pubescentů. Jako bych snad mohl hodnotit ty perfektní dětské Disneyovky jinak, než 4 nebo 5*? Prostě kdybych měl vše hodnotit ze svého pohledu a obsahové stránky pro mou pětadvacetiletou osobu, tak ... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen v Kolíně nad Rýnem v Německu a na výletní lodi z Atén v Řecku. Loď během natáčení 10 dní křižovala Středozemním mořem a zastavila v Alexandrii, Istanbulu a na Rhodosu. Scény na ostrově byly natočeny na ostrově Hydra v Řecku. (HappySmile)
  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)

Reklama

Reklama