Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěch pravděpodobný To jsou ta nejméně pravděpodobná slova, jež byste kdy mohli najít pod starými fotografiemi v ročence dodavatele zmrzliny Arla. Umírající vědec mu dal do rukou kanystr s biologickou zbraní s krycím názvem Elvis a řekl mu, aby ho co nejrychleji odvezl na vojenskou základnu. Stejní zabijáci, kteří zasadili vědci osudnou smrtící ránu udělají cokoli, aby se zmocnili Elvise. V případě, že se kanystr ohřeje nad 50 stupňů a dosáhne tak své aktivační teploty, zasadí Elvis osudnou smrtící ránu všem, kteří žijí v okruhu několika stovek kilometrů od něj. Akce. Napětí. Smích. Náklaďáky se zmrzlinou. Uchvacující honičky. To vše k vám přichází v tomto vzrušujícím a napínavém thrilleru založeném na jednom základním, avšak zdrcujícím principuzchlaď to!nebo vychladneš sám (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

otík 

všechny recenze uživatele

Měl-li to být akční film, je 20 % snad ještě i moc (snad jen za slušnou atmosféru). Ale jako komedie? Proč ne. Gooding jakoby vypadl teplouškému komikovi, Ulrich je toporný až běda a všichni záporáci úsměvní až na kost. Ale jedno nutno uznat - hlášky jsou (nechtěně) velmi vtipné a kdyby existovala kategorie nejvtipnější akční film roku, Mrazivka má velkou šanci. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vojenská laboratoř je přepadena zhrzelým plukovníkem Brynnerem (Peter Firth), který se chce pomstít za mnoho let odsezených ve vězení vinou nepovedeného experiment doktora Longa (David Paymer). Tomu se ale podaří z laboratoře uprchnout a odnést i nejcennější vzorek, biologickou zbraň zvanou Elvis. Při útěku je ale zraněn, a tak předá zkumavku místnímu hokynáři (Skeet Ulrich) a závozníkovi (Cuba Gooding Jr) s tím, aby ji odvezli do bezpečí. Pokud ale teplota vzorku stoupne nad 50 stupňů, dojde ke kontaminaci širokého okolí a smrti tisíců nevinných ... Od tohoto filmu jsem nic nečekal, a tak jsem více než uspokojen. Od první minuty vlastně až do poslední se stále něco děje, stále je na co koukat a divák nemá čas ani na chvilku vydechnout (trochu mi to svým tempem připomínalo legendární Skálu, ani nevím proč .. možná ta biologická zbraň?). Po herecké stránce bych si dovedl představit lepší obsazení, a to ať u dvojice hlavních hrdinů (kteří si patrně neuvědomovali vážnost situace, a stále byli "ukrutně" vtipní), tak hlavně v rolích zločinců, kteří působili trochu směšně. Ale i přesto jde o jemně nadprůměrný akčňák, a za podívání určitě stojí... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nic nového přinášející akčňák,se sice dobrou ústřední dvojicí,ale velmi špatným zbytkem.Sice celý námět měl dobře našlápnuto k vydařené andrenalinové jízdě,ovšem vše to bylo udělané tak nějak nudně,neakčně,až moc televizně. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

A do tretice ďalší zo zabudnutých a pre niekoho aj nepoznaných viac ako slušných akčňákov predmileniálneho desaťročia. Cuba Gooding Jr. ešte vtedy mal nejaké to meno a nápad s "originálnou bombou" spolu s pekným efektom okolo výbuchu tiež potešil. Bola to síce v podstate taká akčná Road Movie, ale pobavila a strihol by som si ju kedykoľvek znovu. ()

BlueZero 

všechny recenze uživatele

Ľahký akčák, s hrozne slabou kamerou. Celý film vystihuje jedna veta z dialogu: "Dvaja patriotický občania sa snažia zachrániť svoju vlasť" ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Hodnotit to jako áčkovej film dostalo by to stěží 1*. Drobátko mi tam zavání inspirace Skálou,ale na druhou stranu jako Béčko to není zas tak špatný,když vzpomenu na několikerý pokračování Robocopa tak tohle aspoń ujde... ()

M.I.K.E. 

všechny recenze uživatele

Béčková TV podívaná,kterých už bylo tisíce a další tísíce budou tenhle snímek nepřináší nic nového pořád to samé,hodní útíkají a zlý je honí a nakonec ti zlý umřou,pořád ta samá písnička ale i tak to není špatné vidět protože akční scény a humorné gagy jsou cool. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Když to člověk bere jako komedii, skvěle se zasměje. Ono to ani nijak jinak brát nejde, když se budu řídit popisem Thriller / Akční / Dobrodružný, tak bych tomu musel dát maximálně jednu hvězdičku. Stránský: Byls fakt dobrej. Rašilov: Hele, nemaž mi med kolem huby. Pořád po nás jdou a ty máš jen prázdnou bouchačku. Stránský: Já jsem ti jenom děkoval. Rašilov: Radši mi polib. Jenže Cuba Gooding Junior a jeho dabér Saša Rašilov dělají divy. Vždycky, když tenhle chlapík otevřel tu svojí pusu, mohl jsem se potrhat. Jako komedie tedy opravdu super. // Viděl jsem v českém dabingu. ()

4k7 

všechny recenze uživatele

Atributy thriller / akční / dobrodružný / komedie zní sice zajímavě, ale film poslouží akorát jako průměrná komedie. Kdo od toho čeká víc, bude zklamaný. To je možná důvod, proč má film tak nízké hodnocení. Je mi jasné, že to není nic světoborného, ale už jsem viděl horší filmy a dohadování mezi Arlem a "Noční šichtou" mě pobavilo. Takže kdo nepochopil - Elvis je dávno mrtvej, kupte si cédéčko... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

WTF? Tento film má pod 50 percent? Akože do rebríčka top filmov iste nepatrí ale rozhodne je to pozerateľné akčné B-čko s dobrou dvojkou ktorá sa doberá. Síce je pravda, že tam nie sú súboje a prestrelky ale tak vzhľadom k tomu, že profíkom čelia amatéri tak je logické, že musia zdrhať. * Dole strhávam za nie až tak vydarenú chémiu medzi hrdinami. Ale ako oddychovka fajn a minimálne 55 percent by to tu malo mať. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Celkem ( hlavně napoprvé ) se jedná o koukatelný akční film, který se nesmí moc analyzovat. Tedy pokud - není po ruce nic jiného a je k dispozici jen tento snímek. Jak říkám, na jedno kouknutí by to mohlo být alespoň pro většinu diváků. ()

Reklama

Reklama