Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roman Skamene v hlavní roli televizního filmu o hledání sebe sama v prostředí cihelny. Mladý Josef Hanousek nejprve podřizuje vše snaze vydělat za každou cenu co nejvíce peněz, láska ovšem začíná jeho žebříček hodnot radikálně měnit. V televizním filmu o mládeži z výrobního prostředí v časech normalizace se představí Jiří Schmitzer a Ivan Luťanský v rolích záporáků, Jan Teplý jako "náhradní táta" a Ljuba Krbová jako femme fatale. (CS Film)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele

Podle stejnojmenné knihy Jiřího Švejdy. teda když už cs film sáhl do archivu čt tak proč tuhle agitku ...🙈 ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

To teda čumim , on ten Býny uměl za mlada i hrát  , sice byl malý pivo odjakživa  , ale jako u mladýho cucáka po vyučení to ještě tak do očí nebilo. A koukám ,že to byla i vůbec 1. role P. Kříže , tady sice jen skoro beze slov , kdy dřepí  , baví společnost a somruje o cigára . ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Kolonády mládí. Na limonády pod lampiony sází. Frajeři sazí zase na desperátství ve whiskey. Vysoké dýmy, které ale ještě horké, srazí do studené cely. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

V titulcích filmu špatně uvedené jméno, Jiří Schmitzer jako Jiří Smitzer. Roman Skamene ve své nejlepší roli kluka, který hledá místo ve společnosti. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama