Reklama

Reklama

Anglická manželka

(TV film)
  • Velká Británie The English Wife

Obsahy(1)

Příběh o lásce a zklamání se odehrává na francouzském venkově. Elena, plachá anglická dívka začne pracovat jako au pair pro bohatý manželský pár. Zmatená z jazyků a zastrašována zaměstnavatelem se vydává zpět do venkovského sídla. Zde věnuje veškerou péči o jejich "zanedbaného" syna... Nicméně důsledky se ukáží být mnohem nebezpečnější a srdcervoucí než si dovedli představit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Začíná to slibně: tichá a nenápadná au pair přijme místo ve zvláštní rodině, postupně začne houstnout atmosféra, náznaky tajmena a nevyřčených zločinů divku na venkovské samotě začínají obkružovat a stahovat. Začíná žít ve vysněném světě, jehož hranice jsou tak chatrné, že se brzy zbortí. To platí i pro jeji romanci, která stojí na vylhaných základech. Slušná kamera, herecké výkony, typově zajímavé obsazení, všechno je to dobrý a pak.... NIC! Nebo spíš průšvih jako brno. KOUSEK DĚJE: nic se neobjasní a poslední část filmu už je vysloveně nechtěně směšná. Dvojitá vražda - nevražda a uremcané opětovné setkání s bývalou láskou. Končí to jako naprostý blábol. /8. 1. 12./ ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Zdejší nízké hodnocení příliš nechápu. Možná se to dalo natočit s větší dávkou tajemna, možná to mělo mít rychlejší spád, ale určitě to není špatný film. Zajímavý námět, slušní herci, příjemná francouzská atmosféra a neamerický velmi pravděpodobný závěr. Docela jsem si to užil. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama