Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V létě roku 1961 se Rogeru Marisovi a Mickeymu Mantleovi, baseballovým hvězdám týmu New York Yankees, podaří překonat rekord Babe Rutha z roku 1927, který za jedinou sezónu dokázat udělat 60 home runů. Oba hráči touží po uznání, po vítězstvích i po tom, aby ve dvoraně slávy jednou stáli bok po boku takových hráčů, jakými byli DiMaggio, Gehrig či Ruth. Netuší však, jak vysokou osobní daň budou muset zaplatit za to, že svou práci dělají, jak nejlíp dokáží. Pod tlakem tisku se jejich sportovní triumf mění v noční můru a jen díky hlubokému přátelství se dokáží vyrovnat s tím, co Amerika čeká od svých hrdinů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Juto 

všechny recenze uživatele

Možno najlepší bejzbalový film vôbec. Vôbec nie je vidno že film je spravený pre TV. 7/10 ()

Reklama

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Tyto filmy mají vždy něco do sebe. Obzvláště se mi líbily herecké výkony dvou hlavních ,,hrdinů´´. Myslím si, že 4* jsou dostatečné na ohodnocení tohoto snímku. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Spíš jen lehce nadprůměrný sportovní film, který nedokáže (ač se snaží) vyvolat takové emoce, jaké by si zasloužil. Z prostředí baseballu existují určitě lepší filmy. Škoda, docela jsem se těšil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Detroitu (Michigan, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama