Reklama

Reklama

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy

  • USA Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým Power Rangers utrpí tragickou ztrátu. Jeho řady proto doplní nečekaná mladá hrdinka a všichni se společně postaví odvěké sokyni. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

JM87 

všechny recenze uživatele

Já jsem dostal všechno co jsem chtěl. Mighty Morphin jsem miloval jako dítě. Pamatuju si všechny éry se všema strážcema a trochu mě mrzí, že si ve filmu nezahrál JDF nebo Amy Jo Johnson, ale co už. Naprosto chápu, že pro lidi, kteří nesledovali Mighty Morphin to bude sračka, ale mě to bavilo. Bylo fajn se dozvědět, jak naše postavy dopadly po letech, jak fungují teď atd.  Herečka, která hrála dcertu Triny tomu dodala fresh šťávu. Takže jednoduše: Pokud čekáte Avengers, film pro vás bude sračka, pokud čekáte to co jste dostali jako dítě s pár novýma prvkama, film si užijete. Díky! ()

Shewolff 

všechny recenze uživatele

Mírná dávka nostalgie. Nejsilněji jsem ji prožívala až během upravené úvodní znělky která bohužel zazněla až na konci. Ve filmu chyběl Tommy (Jason David Frank) mělo by to hned náboj, který film postrádal. Jako vzpomínka hezké, ale bylo to trochu šité horkou jehlou. Za mě nedostatečně naplnění potenciál. Když pominu pár nesrovnalostí a to, že logičtěji by sem zapadal bílý strážce dávám za vzpomínku 3*. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"It's Morphing Time!" Nejlepší možný fanservis pro fanoušky. Pokud jste na tom vyrůstali v roce 93 stejně jako já, tak vás zalije naprosto nádherná vlna nostalgie. Až to vehnalo slzy do očí. Tohle je bonbónek od tvůrců se vrátit ještě jednou do světa Strážců vesmíru po třiceti letech, abychom si připomněli, jak "skvělé" tehdy seriály byly. Ovšemže dnešní publikum tohle neocení. Každý, kdo očekává Avengers, tak musí mít čelist na podlaze a kroutit očima. Tím, že se jedna o skutečně krátkou jednohubku a jednorázový návrat k šestici barevným hrdinům, tak nemohu hodnotit jinak. Netflix dělal tenhle návrat s láskou k originálu a každý, kdo k devadesátkám má nějaký vztah, tak to ocení. Všichni ostatní budou hloupě kroutit hlavou. A dnešní generace to nepochopí vůbec. Pro obě skupiny tenhle film ale není. Je to pro nás, co morfovali za pterodaktyly, triceratopse a za šavlozubého tygra. A pořád si myslím, že tenhle film je o tolik lepší, než ta patlanina z roku (2017). Díky za tenhle nostalgický návrat! Je to pecka! PS: Teď prosím překecejte ještě Kevina Sorba k návratu Hercula. Díky. (90 %) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

So sériou "Mighty Morphin Power Rangers" som vyrastal a sledoval som to veľmi rád. Myslite si o mne čo chcete, každý máme svoje guilty pleasures... a spätne keď sa na tento seriál pozerám, je to v mnohom poriadna dávka stupidity, no rovnako aj nostalgie, Preto keď prišlo info, že sa stará partia dá dokopy a prinesú nám špeciál "Once & Always" bol som nadšený. Plne som bol za a tešil sa, že sa stretnem so svojimi obľúbenými hrdinami, ktorým som v detstve fandil a rovnako som bol zaujatý myšlienkou, že tento film má dať posledné zbohom žltej strážkyni Trini, nakoľko Thuy Trang roku 2001 tragicky prišla o život. Rovnako sme však roku 2022 stratili aj úžasného Jasona Davida Franka a už len toto všetko dávalo tomuto projektu oveľa smutnejšiu chuť. Z pôvodnej šestice ostali už teda len štyria. Lenže nakoniec sme sa dočkali len Billyho a Zacka. Bohužiaľ Amy Jo Johnson nemala o tento projekt záujem (podľa dostupných správ) a Austin St. John sa dostal do nejakých legálnych problémov. A tak si rolu ružovej strážkyne zopakovala Catherine Sutherland (Kat) a červený kostým dostal Steve Cardenas (Rocky). Musím ale priznať, že vidieť morfovanie v tomto filme ma miestami celkom pobavilo. Vidieť našich hrdinov, ktorí už majú pred päťdesiatkou (v niektorých prípadoch aj po) bolo celkom komické. To čo vyzeralo štýlovo, keď do obrazcov posadili reálnych mladých dospelých vyzeralo tu doslova komicky. Ale odhliadnuc od toho si myslím, že toto je skutočne niečo, čo ako fanúšik Power Rangers dokázalo získať môj záujem. Vidieť robotickú Ritu bolo zaujímavé, jej plán celkom diabolský a spracovanie je zmodernizované, no pôsobí to ako keby sme sa skutočne ocitli v starých časoch. Akurát to CGI nevyzerá tak dobre, ako keď sme sledovali staré modely zordov. Čo viac povedať? Ak vám to príde ako hlúpa zbytočnosť, beriem. Každopádne pre mňa, ktorý s týmito postavami vyrastal to vnímam ako nostalgický zážitok, ktorý potešil a som rád, že po rokoch sa Thuy dočkala svojho veľkého memoriálu. Nikdy na ňu nezabudnem. Hodnotenie: A- ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem jako dítě sledoval a miloval to, dnes je to už nekoukatelné. Na film jsem se hlavně podíval z nostalgie a i proto, že jsou tu úplně první stráži, které jsem měl stejně nejraději. Teda skoro všichni, to že tu někteří nejsou, mě hodně zklamalo. Co mě, ale daleko víc mrzelo, je to že jsem film očekával daleko daleko lepší. Bohužel se tu pokračuje přesně v tom co dělá seríál z roku 1993 nekoukatelný. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Produkce se nezúčastnila Amy Jo Johnson (růžový strážce) z původního seriálu Strážci vesmíru (od r. 1993), a to z důvodu extrémně nízkého finančního ohodnocení, které by nepokrylo ani náklady za cestu a ubytování, jelikož Amy v té době žila na Novém Zélandu. Z toho samého důvodu se natáčení nezúčastnil ani Jason David Frank (zelený strážce), který dostal nabídku s velkým předstihem, než spáchal sebevraždu. Austin St. John (červený strážce) měl zájem si roli zopakovat, avšak z důvodu soudního stíhání měl zakázáno opustit stát Texas a musel být nahrazen svým seriálovým nástupcem Stevem Cardenasem. (UncleMorty)
  • Film je věnován památce Thuy Trang (žlutý strážce), která tragicky zemřela při dopravní nehodě, a Jasonu David Frankovi (zelený strážce), který spáchal sebevraždu v hotelu během dovolené. (UncleMorty)

Reklama

Reklama