Reklama

Reklama

Infiesto

  • Španělsko Infiesto
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Recenze (64)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Vostrá, svižná detektivka ze Španělska, kterou najdete na Netflixu. Zajímavý příběh včetně použití lockdownu během covidu. Film nasadil tempo už v páté minutě a vlastně ubral až pět minut před koncem. 60% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

SKvělá kriminálka, inspirovaná trošku Temňákem- Líbila se mě covidová dějová podlinka, hudba, městečko, atsmoféra vše nastolovalo deprisivní náladu jak stehno. Asi by bylo lepší z toho udělat seriálek, aby vše nebylo tak honem, honem a mohla právě atmosféra i pátraní v dodě covid lockdownů pořádně vyniknout. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Funkční policejní procedurál, který nenadchne, ale ani neurazí. Jako výplň večera Infiesto dobře poslouží a jak ukazují data o sledovanosti, nekončící zástupy fanoušků kriminálek přesně něco takového chtějí. Více zde. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojice detektivů s osobními problémy, únosy spojené s rituálními vraždami, industriální prostředí, filtr jak kdyby nedávno vybuchl poblíž vulkán a deštivé počasí, kvůli kterému by detektivové Somerset s Millsem límce kabátů nezvedali. Karty, které zamíchal krupiér Covid, aby je pak rozdal na hrací stůl od firmy Cliché. I ten Columbo, co dělá zásadně sám, má při zatýkání kryté záda a teď nemyslím baloňákem.. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

To je teprv začátek, kuchneme víc děvčátek.“ Režisér kynologem aneb ve Španělsku mají divné psy, hlídací vlčáky na baterky. „Lehni, potvoro! Hele, von fakt lehnul.“ Insperktorka Marta Castro tím kolegovi Garcíovi rázně předvedla, kdo v jejich týmu nosí kalhoty. Zavirovaný thriller koukatelný je, ale má nasazenou roušku průměrnosti a na divácká očekávání kašle. Režisér Amézcua a jeho dramaturg zřejmě nebyli řádně proočkováni vakcínou Sedm. OKÉNKO IZOLACE: [][] Prorok to myslel dobře. Mohl zajistit ukončení lockdownu a ústup covidu. Potřeboval k tomu jen jedno. Dokončit rituál, vykuchat jednu hloupou kikinu a zachránit tak stovky, ba tisíce jiných životů. Bohužel, policistka pro záchranu lidstva nebyla vyškolena. Dobré pro svázanou kikinu, blbé pro proroka i pro Španělsko. [][] Nevýrazný thriller, kde nevýrazné výkony herců mohly milosrdně skrývat roušky, ale to by si je dvojice kriminalistů nesměla imrvére sundávat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po poslednom Paulovi ďalšie mierne sklamanie zo španielskeho trileru. Tu sú ale tie tri hviezdy nadhodnotené, ide o zameniteľnú detektívku s minimom prekvapení. V podstate sa len spĺňajú všetky šablóny, nechýba samozrejme ani suspendácia, ale odznak sa tentokrát odovzdať nemusí. Pokiaľ máte radi hlášku o 48 hodinách, tak tu si ju dosýta užijete prostredníctvom šéfa, ktorý neviem odkiaľ vie, že jeho zamestnanci nespali presne 48 hodín a na to, aby sa prípad vyriešil a všetko skončilo podľa jeho predstáv, treba znova presne 48 hodín. Aby na to vyšetrovatelia nezabudli, tak im to neskôr znova pripomenie, i keď už nejaká tá hodina uplynula a tak to nedáva zmysel. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Určite veľmi dobrá hudba a malo to svoju atmosféru. Takú ponurú, špinavú. Príbeh však zlyhal, čistá magorina, zmystifikovaná, ale bez ambície diváka vtiahnuť do niečoho väčšieho. V podstate sa film môže odvysielať niekde na RTVS o 20.00 medzi francúzskymi kriminálkami, na ktoré každý rýchlo zabudne. Hlavne, že tu riešili úplne zbytočné nejaký covid, rúška, núdzové stavy a pomaly koniec sveta, hoci to s dejom absolútne nič nemalo. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Temná kriminálka presne podľa môjho gusta. Štýlovo mi to veľmi pripomínalo tie najlepšie epizódy z prvej série Temného prípadu. Škoda, že to nie je seriál, lebo dávno ma nič tak nechytilo ako toto. Všetko mi tam pasovalo, aj to korona pozadie. Perfektné. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech klasická ničím výrazná detektivka, která nemá zajímavý scénář ani nijak rozpracované charaktery. Hlavním kladem je krátká délka, díky které se stereotypní příběh, kde dva detektivové jezdí z místa na místo, dá ustát. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Spanielska krimi detektivka zabalena v sepiovom filtry, ktora sa inspirovala Fincherovkami. Obsadenie ako i herecke vykony su na slusnej, profesionalnej urovni ako i rezia. Co vsak podkopava nohy je scenar, ktory sa nevyhne mnozstvu klise a momentom ked si musi divak tukat na celo a neveriacky krutit hlavou pri stupidnych rozhodnutiach hlavnych postav. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nakoniec celkom solídny príbeh s trošku trápnym covidovým podtextom ale na vykreslenie dôvodu konania niektorých postáv bol dôležitý ale to opakovanie o nasadení rúšok vyznelo s odstupom času trápne. Čo nechýbalo bolo to že chlapci kričali viac ako dievčatá, už aj pri vraždení sú silnejšie mladé sebavedomé ženy, teda dievčatá. Celkové hodnotenie 56% vystihuje kvalitu filmu objektívne. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby to bola kanadská krimi-thrilerovka, dejovo by to bolo jednoduchšie. Keby to bola severská produkcia, atmosféra by bola hutnejšia. Espaňáci zvolili strednú cestu. Aj sa nad tým zamyslíte, aj to má nepredvídateľný záver a aj to dokáže udržať pozornosť, hlavne kvôli zaspomínaniu si na lokdán a rúška. Za mňa kvalitné 3 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten film se pohřbí už sám  tím, že do nemocnice v době kovidu a 15 denního lockdownu pustí normálně policajty bez roušek nebo respirátorů pouze jeden člověk jim řekne , že by ho měly nosit. Nyní k filmu ve Španělsku v době kovidu a 15 denního lockdownu najdou jednou ženskou co se kdysi pohřešovala mezitím zjistí, že se pohřešují další ženské a chlapci a hledají toho/ty co to udělaly. Bohužel je to nudné a hodně televizní jakákoliv kriminálka v televizi je záživnější.  Ke konci zjistíme že je to jakási sekta co obětovává lidi , aby nebyl konec světa  (za začátek konce světa považuje ten kovid) plusové body za to kdo to vedl to je originální (ve stylu nebylo to v moc filmech)  .  40 procent P.s. to jako vážně čekaly jeden den ,když věděly kdo to je a kde je hlavně, že říkaly, že to musí vyřešit do 48 hodin? A, když už teda čekaly to jako vážně šla po něm jen jedna policistka? ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekl, že když jsou dnes už na těch všech VOD službách dostupné kdykoliv v české lokalizaci i nějaké ty věci mimo Hollywood, potažmo neanglicky mluvené, tak že zkusím i něco takového. Ale zrovna Infiesto vypadá spíš jako epizoda z klasického krimi seriálu, kterých můžete každý rok vidět nepočítaně. Zajímavá je tak spíše podzápletka s Covidem, která je ale spíš jen načrtnuta, a věci, které tu pak následují, si tak spíše vybavíme ve své paměti...Samotné vyšetřování je pak čistě o tom, že klasická filmová dvojka poldů jezdí z místa na místo, kde se ptají a vyšetřují, až se dopátrají k výsledku. Herci asi u nás nikomu nic moc neřeknou, působí solidně, ale ani tak to pro nás není velké lákadlo. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Španělský kriminálky se povětšinou vyznačují drtivou a nekompromisní atmosférou a dycky poměrně zapeklitým dějem. Tahle si vzala od každýho jen trošku, což je škoda. Věřím, že kdyby to natočil jinej rejža, mělo by to větší koule. Zajímavý bude sledovat tenhle film až po letech, kdy budeme vzpomínat na časy, kdy byly povinný roušky i venku. Strašný... Vyšetřovací dvojice měla co nabídnout. Nebyl tady jedinej napínavej moment, ani náznak nějakýho akčního momentu. Takže bych řekl, že hodnocení odpovídá. Ale dokoukal sem to na jedinej zátah až do konce, což se nestává u každýho filmu. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dvojice detektivu vysetruje unosy divek a chlapcu. Zdanlive je tam vse co pozadujeme, ale je to nejak televizne malo uveritelne. Asi tak od pulky je jasne jak to skonci, takze ani prekvapeni se nekona. Takze nakonec jen bezna tv detektivka pro ukraceni dlouhe chvile. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Při zmínce o dalším příběhu odehrávajícím se za doby covidové jsem se trošku bála, že půjde o další přiblblý Sick. Film ale neztrácí ani vteřinu a hned na začátku dostaneme krátké intro o temných a zvrácených událostech, obklopujících mladou teenagerku, která byla unesena vůdcem kultu a po mrazivém útěku se proměnila v úplně otupělou postavu. Začíná tak pátrání po únoscích a hra o čas. Má to příjemnou atmosféru a napětí, postavy jsou fajn, jen co mě trošku zklamalo, byl závěr filmu. I tak ale silné 3*. ()

Reklama

Reklama