Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cosi se blíží nocí. Temnota rezonuje tlukotem křídel a podivných zvuků. Jsou to netopýři. Nikoliv ti obyčejní - to sama noc roztahuje křídla a budí hrůzu. Když ožije tma, není před ní úniku. Když zmutovaní netopýři napadnou ospalé texaské městečko Gallup a ničí vše, co se jim postaví do cesty, před záhubou může obyvatele zachránit jedině zooložka Sheila Casperová, která studuje chování netopýrů, její asistent Jim a místní šerif Emmett Kimsley. Trojice zjistí, že agresivní netopýři jsou produktem vědce, který je infikoval virem, proměňujícím neškodná zvířata v zabijáky. Stopy vedou do opuštěného dolu, kde netopýři nocují a výprava do těchto ponurých míst vyvolává mrazení v zádech. Sheila a Kimsey musejí sebrat veškerou odvahu, aby se spustili mezi spící netvory a zlikvidovali celou jejich kolonii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

bukowski83 

všechny recenze uživatele

No ono vážně nejde dát víc jak dvě hvězdy, ten film má hodně přirovnání, ale určitě ne strašidelný a děsivý, což by jeden u hororu přece jen očekával. Dokoukal jsem to jen z toho důvodu, že jsem nemohl usnout a nic lepšího v nabídce nebylo. Jinak ti "děsivý" netopýři byli spíše legrační a příběh byl tak hloupý až praštělo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Krvavý měsíc !!" - "Co ??" - "Moje máma říkala, že když je měsíc takhle do ruda zbarvený, někdo umře.." - "Šerife, jestli se mě snažíte rozveselit, tak zbytečně.." ;) Ale béčkař Louis Morneau to v rámci tohohle batmanovského porna zvládl víc než slušně.. Alespoň v mém případě.. Nesmírně příjemně laciný film.. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Bože, jak mně chybí tyhle pohodový příšerkový béčka, kdy se ze začátku šlápne na plyn a až do konce se jede. Sympatický obsazení, Revellova hudba, pěkná kamera a výprava, na béčkový poměry solidní rozpočet umožňující filmu vypadat v rámci mezí epicky a rozmáchle, triky od KNB EFX Group a netopýří očíčka ve tmě. Radost pohledět. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mama mi hovorievala, že ak je mesiac červený, že to je na ňom krv a niekoho zabijú.“ Mňa to bavilo. Pôvabný zvierací horor, v ktorom nielen posledná scéna jasne pobavenému (myslím) divákovi dokazuje, čo si o sebe tvorcovia s potmehúdskym úsmevom počas nakrúcania mysleli. Toto naozaj nie je nejaký smrteľne vážny zvierací horor, mŕtvol je v ňom síce hrozne veľa a atmosféra je vydarená (SPOILER dokonca sa príliš nenaruší, ani keď po prvej polovičke dôjde na poriadnu "apokalyptickú" masakru priamo v mestečku SPOILER). Na strane druhej, napriek určitým kladom (výprava, herci, vtip, akcia, láska, sex), sa jedná stále len o priemerný zvierací horor. Určite by ste si ale mohli vybrať aj horšie, tento sa aspoň nebojí za všetky tie klišé zábavne odstreliť... sám seba. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Proč jsou ti lidé venku?" Nikdo tomu nevěří." „Tady v Texasu si každý myslí, že snědl Šalamounovo hovno." Nu, nejen v Texasu, ale tady jde o krvelačné netopýry. Doktor McCabe si přiveze z ciziny dva netopýry, s nimiž dělá experimenty. Zvýší jejich inteligenci a nakazí je virem, který mohou předávat dalším netopýrům. Ti se stávají agresivními s chutí na lidské maso a současně následují své dva vůdce. Již úvodní útok na dvojici v autě je působivý. Kamera je sice běsná a střih šílený, ve výsledku je však masakr slušný. Útoků přibývá, krev stříká, vnitřnostmi se nešetří. Sám příběh má napětí. Efektní je masakr v městečku, kde vybuchují auta, lidé proskakují skleněnými dveřmi a do toho se třepotají tisíce netopýrů. Jak už to bývá, vloží se do všeho armáda. Zelené mozky by nejraději vše vybombardovaly, ale hlavní hrdinové mají jiný plán. Otázkou je, zda ho stihnou včas. Mechanické modely dvou ďábelských mutantů jsou vydařené, hejna netopýrů věrohodná. Alespoň tu nejsou rozpadávající se levné pixely. V rámci filmů o netopýrech je to lepší kousek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Živí netopýři, kteří se ve snímku objeví, pochází z Indonésie. (Caelos)

Reklama

Reklama