Reklama

Reklama

Syn pláže

(seriál)
  • Česko Pobřežní lýtka (více)
USA, (2000–2002), 15 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Jaime Bergman, Roland Kickinger, Leila Arcieri, Kimberly Oja, Timothy Stack, Lisa Banes, Amy Weber, Corey Feldman, Tracy Dali, Simon Helberg, Jenna Lewis (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Ještě větší ňadra, ještě větší svaly, ještě menší mozky než Pobřežní hlídka nabídne parodie Pobřežní lýtka.
Kdo to tu zmatkuje ve žlutých plavkách? Záchranářský tým SPF 30, který má sílu slunečního ochranného faktoru číslo 30!
Možná vám dnes připadá jako parodie už sama slavná předloha sitcomu - The Beach neboli Pobřežní hlídka, ale nenechte se mýlit, to je slabota! Nenávidíte Pobřežní hlídku? Milujete Pobřežní hlídku? Tak si nenechte ujít sitcom Son of the Beach neboli Pobřežní lýtka, protože to si teprve užijete.
Trávili jste dětství u Pobřežní hlídky a David Hasselhoff a Pamela Anderson ve vás rozechvívají něžné vzpomínky na sladké chvíle před telkou? Dobře, zamáčkněte nostalgickou slzičku a těšte se na slzy smíchu, byť poněkud svatokrádežného. Myslíte si, že nic legračnějšího než Davidovy zpomaleně rozpohybované mocné plece při běhu se sirupově sladkým hudebním doprovodem už ani nemůže být? Omyl, to jste ještě neviděli jeho karikaturu, tvarohovitého Notche Johnsona, jak se natřásá na pláži v tangách. Protože Notch je rozhodně cool! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (165)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Dokonalá záležitost s úchvatným Rolandem Kickingerem v jedné z hlavních rolí. Neuvěřitelná sranda, ale co vám budu povídat, na to se musíte podívat sami!;) Ale pozor, tenhle humor ani zdaleka nesedne všem a jestli se Son of the beach někdy dostane do širšího povědomí, je zřejmé že zdejší hodnocení z momentálních (jaro 2008) 80% opadne. Škoda.. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

srandykopec ... možná někdy hloupé, ale i tak vtipné. Obsazení se také povedlo a i dabing je naprosto dokonalý. Úžasné hlášky "zřídíme zde tábor, kde se děti budou moci koncentrovat.."< ten nágl :) > a neomrzí ani ten ďábelský a idiotský smích opakující se v každém díle.. PS: nízké hodnocení od mužské části populace svědčí o jejich orientaci nebo intimních problémech ;-) Aneb dle slov Chandlera: "..jen ať je nechaji běhat - to je na tom to dokonalý.." ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Něco jsem se s Mitchem zpomaleně naběhal po sluncem zalitých plážích a navíc mám mimořádně vyvinutý smysl pro pochopení chtěné debility, takže mi nevadí, že záchranáři Notche Johnsona vyměnili oblíbenou červenou barvu plavek za neméně výraznou žlutou, protože správný poměr steroidy vs. silikony zůstal zachován. Velkým plusem však je, že na pozici plavčické jedničky došlo k výraznému posunu k lepšímu. Notch je totiž švihák na svém místě. Rýpal by jistě upozornil na jeho řídký vlas a holou hruď, ale hustota porostu pod plavkami dává na tyto drobnosti zapomenout. Notchovi také chybí pár decimetrů na výšce, muskulaturu svědomitě nechává zamčenou doma a sluneční paprsky se od jeho kůže odrážejí takovou rychlostí, že nestihnou zanechat nejmenší barevnou stopu. Notch je však kromě své neoddiskutovatelné krásy rovněž vražedně inteligentní, takže závěrečné hlubokomyslné poučení netne do živého jen velmi povrchního diváka. Považuji však za nutné upozornit diváky napadené nemocí zvanou inteligence, aby se tomuto skvostu vyhýbali velkým obloukem, protože každý díl lýtek oslabuje jejich chorobu o dvě procenta. ()

Tanmut 

všechny recenze uživatele

Největším trumfem této koniny je téměř naprosté odpoutání od jakýchkoli souvislostí s realitou, čímž okamžitě indikuje, že jde o hříčku, kterou nelze brát vážně, což ovšem nebrání samožerům v tvorbě kritických odsudků. První minutu prvního dílu jako by mě ovanul dech ZAZ a jejich Police Squad - zcela nesmyslné titulky a absurdní repliky. Pak už se vše podstatně zhoršuje. Nejvtipnější jsou právě ty pubertální slovní hříčky (B.J. Cummings, Free BJ, ...), které dabing spolehlivě zazdí nebo uvede v trapnost (Cocktopuss - Kokoťák), a (jak již poznamenal uživatel Matty) pašování žhavých scén do děje po vzoru gagů z Family Guy. Prostě: Rozkošná demence. ()

jericho001 

všechny recenze uživatele

Parodie na Baywatch se ohromně podařila.Dříve ji dávala Nova pod názvem Syn pláže a Notche,toho brutálního tvarohovýho plavčíka daboval Pavel Soukup.Poté ji začala vysílat Prima Cool kde byl sice jiný dabing,ale to mi vůbec nevadilo.Hlavní hrdinky jsou opravdu hezké a obzvlášť na Jaime Bergman je nádherný pohled,Roland Kickinger jako nabušenej německej borec taky nemá chybu.Ale největší hvězda je bezpochyby Timothy Stack jako Notch.Tenhle seroš je opravdu dost trhlej,místami trošku trapnější ale to nevadí.Já se bavil od prvního až do posledního dílu.Breky-breky:D ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama