Reklama

Reklama

Drbny

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2023, 50 min

Obsahy(1)

Pět divokých holek a jejich žhavá talk show. Nenechte si ujít smršť drbů a emocí! Láska, vztahy, skandály a všechno, co vás baví. (TV Barrandov)

Recenze (12)

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Jako věřím tomu, že podobné odpady měly na začátku nějaké ambice nebo snahu. Ale, když Soukop a jeho Barrandov parta viděli co vyblili, měli by mít tolik soudnosti, že to natočený materiál měli raději spálit. No ale jelikož, Soukupova arogance jde až za vesmír, tak kokotinu nepozná. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Větší bizár jsem snad neviděla, ale musím říct, že u Valentýnského dílu jsem se i upřímně zasmála. ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Když dospělé ženy zajímá to co základoškolačky nebo středoškolačky a ještě ke všemu hnípou v televizi barrandov, tak už asi větší televizní dno být nemůže. ()

JerryMalfoy97 odpad!

všechny recenze uživatele

Další televizní skvost od TV Barrandov. Pět totálně nesympatických, přemaštěných, arogantních, tupých čarodějnic co řeší totální h***a. Výběr hostů nemohl být lepší. Jako ShopaholicAdel.. dobrej bizár. 0% ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Splňuje to standard nastavený morálním mrzákem Soukupem. Pět divokých holek? To jako fakt? A ta ufuňená obézní matrona se k nim řadí taky? Tohle je přenesení pojmu “naleštená bída” do reálné podoby. ()

gondos odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl napsat normální recenzi, ale dospěl jsem k tomu, že si to tento pořad ani nezaslouží. Takže ve zkratce - další z řady srá*ovin z produkce TV Barrandov, v hlavní roli mj. Standa v paruce. Nemám absolutně slov. Dno, odpad. ()

Redyx1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento paskvil se nedá ani bohužel slušně komentovat,raději bych napsal několik desitek sprostých slov!!!!!🤢🤮🤮 ()

Reklama

Reklama