Reklama

Reklama

Dva

(seriál)
  • Kanada Two
Kanada, 1996, 45 min

Kamera:

Peter Wunstorf

Hrají:

Michael Easton, Barbara Tyson, Lochlyn Munro, Roman Podhora, Michael Hogan, Chris William Martin, Karin Konoval, Ned Romero, Jesse Moss, Louis Ferreira (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Gus je univerzitní profesor. Má všechno, milující ženu, dobré přátele a vede pokojný život. Vše se změní, když je Gusova manželka zavražděna a Gus je obviněn z její vraždy. Kvůli nedostatku důkazů je ovšem zproštěn vinny a puštěn na svobodu. Jenže kolem Guse začnou umírat další lidé a on je nucen dát se na útěk před neúnavným agentem FBI. Cestou k nádraží jej však kdosi srazí ze zadu a když se probere, je v šoku. Před ním totiž stojí člověk, který vypadá přesně jako on a tvrdí, že je jeho bratrem dvojčetem. Gusovi dochází, že jeho dávno ztracený bratr, o kterém neměl ani tušení, je nebezpečný sociopat, který mu zabil ženu a chce zničit život i jemu. Gusovi se podaří uprchnout a čeká ho dlouhá cesta, na níž musí čelit nástrahám FBI, policie a svého bratra, jehož existenci musí za každou cenu prokázat a očistit své jméno. (korbitch22)

(více)

Recenze (1)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Téměř zapomenutý kriminální seriál,který kdysi běžel na tv prima.S bráchou sme na to celkem často dívali a dělali si prdel,že on je ten zlej zmrd a já ten hodnej blbec kterej to odsírá .-) ()

Reklama

Reklama