Reklama

Reklama

Largo

(seriál)
  • Francie Largo Winch (více)
Francie / Německo / Kanada / Belgie, 2001, 39x48 min

Předloha:

Philippe Francq (komiks), Jean Van Hamme (komiks)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Paolo Seganti, Sydney Penny, Diego Wallraff, Serge Houde, Tyrone Benskin, David Carradine, Jennifer Finnigan, Michelle Nolden, Raoul Max Trujillo, Max Ryan (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Šéf a hlavní akcionář nadnárodní obchodní společnosti Winch Group Nerio Winch byl zavražděn. K překvapení správní rady se jeho dědicem a nástupcem stává jeho adoptivní syn Largo, který byl v dětství vychován v cizí rodině a studoval teologii v sarajevském klášteře pod patronací otce Morrise. Largo se ujímá vedení společnosti a zároveň se rozhodne pokračovat ve Winchově díle. Pomáhají mu Simon, Joy, otec Morris a otcův poradce John Sullivan.
V zájmu upevnění vztahů ve správní radě uspořádá Largo firemní soustředění. Na Stellu Gantovou z pivovarnické divize zaútočí bratr významného mafiánského bosse Johna Valace, Denny. Stella odmítá spolupracovat s mafií, která využívala Winch Group se souhlasem pragmatického Neria Winche k praní špinavých peněz. Largo se Simonem, Joy a Kerenským útok odrazí a Denny je zraněn. Rozzuřený John Valcace dá svému pobočníkovi Scaliesimu za úkol Dennise pomstít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Příjemný akčňák založený na comicsu Jeana Van Hammeho, který je slavnější než televizní zpracování. Zápletky jednotlivých epizod jsou poměrně originální, a i když je vám naprosto jasné, že Largo s Joy to zase všem natřou, je vám to fuk a rádi se podíváte znova. Obzvlášť na Joy:) Ambice tohohle seriálu jsou vysoké, hlavní téma složil starý harcovník Michel Colombier a účast Davida Carradina by taky mohla dát tušit, že jediná originalita Largo Winche není v efektních akčních scénách, které občas přinášejí příjemný vánek odkudsi z Hong Kongu. U mě je to na 70%, a tentokrát dám o tu půlhvězdu víc;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi půlku dílů, ale jsem překvapen. Snad budu mít ještě někdy možnost vidět všechny části. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Seriál si u mňa získal určite väčšie sympatie, ako drahšia, ale trápnejšia celovečerná podoba z roku 2008. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Kedysi môj najobľúbenejší seriál ktorého dom si nenechal utiecť ani jednú jedinú časť ... ale po čase s tohoto radosť vyprchala, a ostali len matné spomienky ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný TV seriál, který se snažil být akčním seriálem, ale nějak se nezdařilo. Vést firmu a ještě chodit neustále někde bojovat s padouchama mi přijde velice tuctové. Přestřelky jsou rychlé a místy efektní, ale jinak to celkově přišlo velmi lacině. Někdy se tu řešili zcela nepochopitelné věci, někdy zbytečné, někdy nelogické. Jen aby se ve výsledku zase někde střílelo. Určitá snaha tu však znát je, ale bohužel, vše vyšlo naprázdno. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

ách, tento super seriál ma v zrelom veku 12 rokov naučil základy ekonomickej kriminality.....a čo-to o psychológií super bohatých ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevidím nič pozitívne na tomto tu... Je to nezaujímavé, trápne a bez atmosféry. Seriál nemá potenciál osloviť. ()

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový, nezajímavý seriál, který si sice hraje na velkou akci, ale smrdí lacinou televizní šmírou na míle daleko. Ve chvíli, kdy se začnou používat zpomalené záběry, aby se zamaskovala neschopnost natočit solidní akční scénu nebo nedostatek financí, tak je to na pováženou. O mimořádné naivitě (to je vážně blbé i na komiks) scénáře ani nemluvě. Takže 20%, a to jen kvůli hezoučké Sydney Penny. ()

Reklama

Reklama