Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 2 (1989) (série)


Generální úklid (S02E04)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1990, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat si robia v dome poriadok a neporiadok vysypávajú do smetných nádob. Tie sa však zaplnia a oni nemajú kam vysypať smeti z vedier. Odpadky nemôžu len tak nechať voľne pohodené pred domom a tak sa snažia vyhútať metódu odpratania nepohodlného odpadu. (pravo)

Recenze (32)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od těch nejnovějších dílů tento drží alespoň trochu nad vodou stará dobrá hudba, ale jinak je to díl dost o ničem. Celou dobu si akorát hrají s odpadky, co z toho... 60% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

duddek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle nové díly už za moc nestojí, evidentně už docházely nápady, a tak se děti naučí akorát krást popelnice (případně popelářské auto) sousedům a nechat po sobě na ulici bordel. Pointu to nemá absolutně žádnou a že Pat a Mat jsou od toho, aby vynalézali, na to se ve scénáři patrně taky trochu pozapomnělo... ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Vždy si vedia týto dvaja blázni nájisť spôsob na vyriešenie problému! Rýchlo, jednoducho,ale len prečo je vždy taký debilný ? :D Vysipávanie smetí mi prišiel dosť anarchistický, čo je len dobre...a na záver :D ()

Reklama

Reklama