Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 2 (1989) (série)


Klíč (S02E01)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1989, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat bol u Mata na návšteve a pri snahe sa dostať k svojmu domu zisťuje, že nemôže nájsť kľúč od bránových dverí. Keď ho úspešne nájde tak od radosti si ho pohadzuje a touto neopatrnosťou mu kľúč spadne do kanála. A začína sa záchranná akcia. (pravo)

Recenze (32)

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To mi vdzy babka vraveli, kluc si poriadne drz aby ti nepadol do kanala. Tu vidime, ze i tak nerealisticke veci sa mozu prihodit. Hodnotim cely serial a nie iba jednotlive casti, pretoze dohromady je zazitok daleko lepsi nez osamotene criepky. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat mají potíže jak se dostat přes zamčená vrátka. Klíč jim spadl do stoky a budou se muset hodně snažit, aby tu prokletou věc a následně i sebe dostali ven. V tomhle dílu lezou pořád jenom do kanálu a ven a to mě moc nebavilo. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

pestak 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi všechny díly nejlepší jsou nejstarší ještě pod názvem...A je to!, ale díl klíč se mi stal realitou. Plně jsem se s nimi ztotožnil, protože u mě taky převážná část pokusů o zlepšení, jak vyřešit nějaký problém, vede k jeho zhoršení. ()

Reklama

Reklama