Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 2 (1989) (série)


Sekačka (S02E03)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1990, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat si pred domom kosí trávnik motorovou sekačkou, ale sekačka z ničoho nič vypovedá poslušnosť. Z okna svojho domu to zaregistruje Mat a okamžite prichádza kamarátovi na pomoc. Prioritou sa tak stáva úspešné dokosenie trávnika. (pravo)

Recenze (33)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimořádně stupidní. Obě nesympatické figurky bych vzal a spláchnul do hajzlu, aby už nikdy neotravovali svět stereotypníma scénkama. Nejhorší co bylo v oblasti pro děti a mládež natočeno. Ani těch 8 minut se to nedalo vydržet a do toho ta šílená stupid hudba. Never more! ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kosenie obcas pride ako aktivita ktora sa da zvladnut lavou zadnou, no nasi hrdinovia nas presvedcia, ze to tak jednoduche nebude.Pan Benes bol majster tohto remesla, nastastie ma nasledovnikov ako napriklad Jana Pinkavu a dalsich, ktori napreduju. Kazdopadne tomuto serialu davam 90%. ()

Reklama

Reklama