Reklama

Reklama

Benji 3

  • USA Benji: Off the Leash! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Colbyho otec má chovnou stanici psů, ale jde mu jen o peníze, které má z prodeje štěňat, ke svým psům žádný vztah nemá. Colby je pravý opak, všechny pejsky má nadevšechno rád a snaží se jim všemožně pomáhat. Právě on má zásluhu na tom, že štěně, kterého se chtěl otec zbavit, protože nebylo podle něj příliš povedené, vyrostlo v krásného psa. Dokonce tak krásného, že se může stát novou filmovou hvězdou. Předtím ještě stihne nadělat pěkné lumpárny, ale také pomůže Colbymu vyřešit jeho starosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběhově i kvalitativně vlastně takový návrat k původnímu filmu, což je docela problém, neboť první film prostě nebyl dobrý. Jen taková jednoduchá rodinná podívaná, která se snažila hrát na emoce. A přesně tohle je možné říct také o filmu "Benji 3", který nepřináší navíc nic jiného. Akorát ty roztomilé pejsky. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Psa, který hraje Benjiho, trénovali Karl Lewis Miller s jehou dcerou Teresou Ann Millerovou na svém ranči v Los Angeles. Jejich škola pro psí herce Accurate Animal Action funguje od roku 1978 a byla vůbec první svého druhu. (Lynette)

Reklama

Reklama