Reklama

Reklama

Johnny vs. Amber: Americký soud

(seriál)
  • Česko Johnny vs. Amber: Proces v USA (více)
USA, 2022, 2x48 min

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.)

VOD (1)

Obsahy(1)

První epizoda nabízí důvěrný přístup k právnímu týmu Johnnyho Deppa a jedinečný vhled do případu, který fascinoval diváky po celém světě. Druhá epizoda zkoumá vyprávění Amber Heardové o jejím bouřlivém manželství s Johnnym Deppem v případu, který fascinoval diváky po celém světě. (Discovery Channel)

Recenze (7)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hrozná kvočna, která viděla jen ty prachy. Příběh, který málem zničil Deppovi život i kariéru. Naštěstí to pro něj dopadlo dobře, ač čistý není, ale z dokumentu i celkově z toho, co jsem zatím viděl, nevěřím, že by byl schopný domácího násilý a jiných věcí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ženský se nemlátí, ani jinak neobtěžují, ale tady mám fakt problém věřit verzi Amber Heard. Jediné o čem mě přesvědčila definitivně je fakt, že opravdu není dobrá herečka...reality show Johnnyho a Amber part 2, tentokrát přímo ze soudní síně opět nepřináší nic nového, ale kdo viděl útržkovitá videa všude možně po sociálních sítích, tak tady to má alespoň pohromadě a díky HBO včetně titulků...60% ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Z té série duelů, s nimiž HBO přišlo, je tohle bezpochyby nejzajímavější. Oba díly se od sebe dostatečně liší, i když samozřejmě jejich sledování je ovlivněné tím, že člověk ten případ včetně rozsudku už znal. Jako jediný duel by si to možná zasloužilo i díl třetí, kde by se to všechno nějak smíchalo do sebe a podívalo se i na posoudní dohru. Ale s tím zase přijde někdy někdo jiný, ten příběh je na to atraktivní dost. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Prani spinaveho pradla. Nikdy nebyva chyba jen na jednom z paru. Nyni je Depp popularnejsi nez kdy predtim. Kdyz se zeny zamiluji, berou kufry a odleti. A rozhoduji se jako elektricke prepinace cvak uz te nemiluju. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama