Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takový způsob života si Anička rozhodně nevysnila. Na přítele Jindru není spoleh, matka využívá její péče a ani hospoda, kterou Anička vede s Jindrou a kamarádkou Hankou, příliš nevydělává. Po sérii zklamání však přichází nečekaná zpráva o tom, že po zesnulém otci Anička zdědila byt v Praze. Rozhodne se tak začít jinde a odznova. Stěhuje se do bytu po otci a po peripetiích s hledáním nové práce se dostává k místu v poslanecké kantýně. Seznamuje se s kolegy Vencou, Zdenou, popudlivou nadřízenou Šustrovou a také s novinářem Krčkou, který ji uvádí do prostředí kšeftů, politikaření a zákulisních her. (prima+)

(více)

Recenze (25)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jsem novinář a taky pěkná svině,“ uvozuje každý z dílů bulvární novinář Ivan Krčka, kterého živí neštěstí druhých. Venkovská servírka Anička Malá působí jako naivní děvče, ale jakmile přesídlí do Prahy, moc dobře ví, čeho chce dosáhnout. Studovala ekonomku, ale musela se vrátit domů na dědinu kvůli choré mámě, která zase tak nemocná není. Ani Aniččin přítel není zrovna nejspolehlivější. A už vůbec ne nejvěrnější. První epizoda je příběhově hodně jalová a v několika situacích dost laciná. Černooká brunetka se zatím snaží prostě přežít. Pomůže jí zděděný byt v Praze. A nakonec i štěstí při hledání práce. Nebo spíš neštěstí? Nebo TO všechno v sobě měla už předtím? ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase - natočené je to dobře, ale karty jsou od začátku tak jasně rozdány, že už budeme jen osm dílů čekat na vzestup a pád holky, co do toho šla od píky (sic!). Kolik takových filmů včetně wallstreetů už jsem viděl, a stejně mi tyhle povahy pořád lezou krkem a netuším, proč se o nich ty filmy točí. Jedněm se podobné charaktery eklují, a druhým je to u zádele, že nakonec padnou, když se - slovy falešného číšníka z Vrchní, prchni - aspoň chvíli mohou rochnit v žitě. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Červené hodnocení mě nalákalo na tento seriál. Upřímně jsem od primáckého seriálu nečekal, že mě tak vtáhne do děje. Obsazení je zajímavé a prostředí na naše končiny neobvyklé. První díl mě rozhodně nenudil. Protože už něco pamatuji, jsem zvědavý, jak se příběh "kantýnské" vyvine. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odpadní braková komerčka se konečně vyšvihla, a dokázala sestrojit úvodní epizodu která nejen že funguje, ale je i dobře zahraná a nepůsobí sterilně jako 99,9 % její otřesné tvorby. Jen doufám aby měl vyprávějící novinář větší charisma a prostor, než těch pár štěků na začátku a na konci dílu. Vypadá to ovšem velice zajímavě a seriál si pozornost (narozdíl od ostatní tvorby Primy) zaslouží. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled je z toho patrný Klímův rukopis, jakožto zkušeného novinářského mazáka. Takže tu máme sice jakože fiktivní jména, ale za každým si docela snadno dosadíte nějakou reálnou osobu. Podzimková zas po delším čase v roli, která vypadá velmi solidně napsaná a s potenciálně hodně zajímavým vývojem, i ve vztahu k relaitě, kdy kdo ví, tak prostě ví, jak se to bude cca vyvíjet. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Evy Podzimkové a hned v hlavní roli děvy, která se z vesnice dostane do Prahy, aby stoupala ve společenském žebříčku i přes mrtvoly. První díl působí jako reakce Primy na Voyo projekty Novy a její snahu o quality tv ( Guru, Roubal, Jitřní záře ) a musím uznat, že první díl vypadá kvalitou jako snad nejlepší seriál Primy všech dob ( když přehlédnu mou srdeční záležitost s Matáskem Polda (2016)). Zaujalo - nabušené obsazení, zajímavý námět, na Primu technicky nadprůměrné, tak uvidíme. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po seriálu, co vznikl pro Primu, ale ustálila se na něm taková procenta, jsem pokukoval už nějakou dobu, ale Primu+ jsem si zkrátka nechtěl předplácet. Teď to tedy konečně dorazilo do klasického vysílání, my zkusili a už netrpělivě čekáme na druhý díl. Zatím fakt good. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První, rozjezdový díl hezky vykresluje výchozí pozici Aničky, která dostala tvrdou životní lekci, že každý dobrý skutek, bývá "po zásluze" potrestán a vybavena touto cennou zkušeností se stěhuje do Prahy, aby zde zahájila kariéru. Psychologicky dobře prokreslená povaha, kterou hraje Eva Podzimková velmi uvěřitelně. Skvěle obsazené, technicky dotažené , vizuálně přitažlivé. Za scénářem stojí profíci a i když známe důsledek, je zajímavé pozorovat příčinu. Za mne zatím napsrostá spokojenost a překvapení, že Prima má i seriál, který není úplně blbý, nebo sotva průměrný. 90%. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobře vykreslená postava. Mladá holka využije skutečnosti, že zdědí byt, a stěhuje se do Prahy. Výborně zahrané, autentické. Líbí se mi nejen Podzimková, taky Gajdošíková nebo Krausová. I Žilková se snaží. Ženské postavy herecky vedou. Baťek v roli průvodce, vypravěče, hybatele děje, nepůsobí autenticky.  Takový had, co mění kůži, a je pro mě nečitelný... Příběh má spád,. Uvidíme, jak si seriál povede dál. ()

lake-lake 

všechny recenze uživatele

naprosto nevhodné obsazení Evy Podzimkové, které nevěřím ani avizovanou proměnu v ŠG, ani proměnu v JN, ani proměnu ve fúzi ŠGJN; dějem sice často prosvítá Klímova zkušenost s případy všeho druhu, nicméně zasazení do děje působí prkenně a nevěrohodně, což není evidentně problém Primy, nýbrž české produkce posledních 30 let obecně ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k hodnocení seriálu jsem čekal, že to bude dobré, vzhledem ke zkušenostem s tvorbou tv prima jsem čekal, že to bude špatné... zatím teda (lehce slabší) průměr, ale potenciál tam je, tak si počkám, jak se to rozjede. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Zajímavě se nám to rozjíždí.První díl byl hodně vztahový,čekal jsem spíš nějaké příběhy z politiky, když to psal Klima, ale třeba se dočkáme v dalších dílech.Herecky to bylo všechno zahrané dobře, natočené to bylo též dobře, jen na to, jak to Prima propagoval, všude byla knížka tohoto seriálu, tak zas tak mimořádné to nebylo.Za mě 60%. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozjezd vice nez dobry. Cekal jsem hodne - a nebyl jsem zklaman. Mnohem lepsi nez Reporterka. Prekvapeni roku - i_Prima dokaze (obcas) natocit dobrej serial(ovej dil). Vynikajici kasting, od EP, pres Gajdosikovou, Veseleho, Strebla k Novotnemu. 7.5/10. ()

Reklama

Reklama