Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albertova konfrontace s Tomášem je nevyhnutelná. Stela se musí rozhodnout koho potopit a co nechat plavat. Klíčem k výsledkům výzkumu je Tánina matka, která ví víc, než se zdá. V laboratoři se střílí a kriminalisté se nenechají zmást falešným přiznáním k Tánině vraždě. Skutečného pachatele žene pomsta a chystá se zaútočit na svou poslední oběť. Smrt se skrývá ve vodě. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Něco strašnýho a to nejsem zvyklá hejtovat... :D viděla jsem první a poslední díl a vůbec nic mi neuteklo... 1* za Lenku Vlasákovou. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když neumím natočit akční scénu, tak se na to vykašlu. Ale takhle to bylo s celým seriálem. Postavy tam popocházejí po scéně, něco moudře říkají, co nedává hlavu ani patu, děj se nikam nehýbe a já přemýšlím, jak se postavy přesouvají tak rychle mezi Zábřehem a Prahou, leda by nešlo o ten Zábřeh Eskymo Welzela, ale ani tak nechápu, jak se manžel cukrářky v Praze dostal k tomu autu. A navléct Vlasákovou do elasťáků jako bad woman z nějaké marvelovky, to smíchem člověk spadne ze židle, zvlášť když holka tasí pistolku. :) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama