Reklama

Reklama

Explicitní důkaz

Celý film

Obsahy(1)

Explicitní důkaz vznikl v roce 2001 pro dosud nerealizovaný televizní seriál. Tento hororový příběh pojednává o výzkumu životního cyklu exotické můry... (TV Horor Film)

Videa (1)

Celý film

Recenze (15)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

O čo lepšie tu boli herecké výkony, na pomery Pionierov hororu, o to slabší námet a hlavne prekvapivo slabá pointa. Ak sa to vôbec dá za pointu pokladať. Povedal by som, že film skončil práve vtedy, keď sa začínal rozbiehať a získavať si väčšiu pozornosť diváka. A to mal zvrátenosťou záľuby hlavného hrdinu našliapnuté na celkom obstojné psycho. No koniec bol vyslovene nepostačujúci, až sa mi nechce veriť, že s ním boli spokojní hoci aj tvorcovia. P.S.: Tak teraz čítam, že film do vyššie spomínaného cyklu hororových poviedok pôvodne ani nemal patriť. To síce čiastočne vysvetľuje jeho nedostatok hororovosti, ale celkovú vlažnosť neospravedlňuje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Marek Dobeš natočil celkem zajímavý snímek o trampotách jednoho „podpantofláka“ a jeho vášni. Moc sice nechápu, proč byl přiřazen do sbírky PIONÝŘI HORORU, když se o horor nejedná, ale jinak jsem byl spokojený. Herecké výkony obou protagonistů určitě zajímavé, styl natáčení (kamery) taky. Celkem se divím, že Explicitní důkaz pustil jeho autor do „oběhu“ až takhle pozdě a schovával jej v šuplíku… ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejstarší kousek, který se objevil v projektu „Pionýři hororu“. Natočen byl již v roce 2001 a uvolněn byl právě pro tento projekt. Robert Jašków je asi nejznámější obličej, který se v projektu objevil, alespoň pro průměrného českého diváka. „Explicitní důkaz“ je až moc dlouhá dramatizace televizního ražení, kde se čekání na pointu protahuje a následný výsledek není nijak ohromující, spíš ve vás vzbudí trochu i zklamání. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Retro vložka Pionýrů hororu? Jako taková funguje, jen škoda, že to není ani v nejmenším horor (to filmu samotnému nijak nevyčítám, jenom trošku nechápu jeho zařazení do antologie). Celé to působí o deset let starší, než ve skutečnosti je, dialogy jsou divné a záběry s hudbou neskutečně zestárli, dokonce i ten Jašków v hlavní roli potřeboval pár let, aby dorostl do charismatického herce (jinými slovy, nijak zvlášť tu nevyniká). Během psaní tohoto komentáře nebyla zraněna žádná Bulharská můra. ()

Reklama

Reklama