Reklama

Reklama

Epizody(52)

Obsahy(1)

Na svém věrném koni cválá širou prérií a krutě trestá nespravedlnost a násilí, hájí čest a právo, pronásleduje zlotřilé bandity a odevzdává je spravedlnosti. Jeho úhlavními protivníky jsou již řadu let proradní bratři Daltonové, zločinní desperáti, kteří se stali postrachem celého okolí. Jak si s nimi Lucky Luke poradí tentokrát? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Občas to bola celkom zábavná westernová rozprávka, ale väčšina dielov bola slabá. Sem tam to bolo aj vtipné, ale naozaj len málo krát. Tí bandity podľa mňa nevyšli, ten kôň aj áno a Luke bola taká stredne dobrá postavička. Naozaj ak chcete vychovať vaše deti western štýlom, tak týmto môžte začať a pokračovať Winnetouvkami a Mitičom, potom pokračovať Clintom Eastwoodom cez Siedmych statočných až nakoniec zvoľte tie najlepšie westerny. Mne osobne sa táto rozprávka veľmi nepáčila a ani to nie je môj štýl. Pre mňa slabý podpriemer. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

No, na dva animované celovečeráky to rozhodně nemá, hrané verzi s Terencem Hillem je to rovnější. Podle mě bylo trochu zbytečné tahat na divoký západ Lenina nebo bratry Lumiéry. Jinak ale trochu převyšuje současné animované seriály. Celkem povedený je dabing, kde musím (kromě Ladislava Županiče a Oty Jiráka ve vedlejších rolích) pochválit především Aleše Procházku jako Luckyho Lukea, který myslím trumfnul své dva předchůdce z animovaných celovečeráků Františka Němce a Michala Pavlatu, i když i oni dva to zvládli na jedničku. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Bohužel, sešitové předloze až moc vzdálené a tak můžu jen se slzou v oku vzpomínat na starší animované filmy v režii samotného Goscinnyho. Souhlasím s názorem, že na kanál Jetix až nečekaně zdařilý dabing. ()

Pupidyk 

všechny recenze uživatele

K jediným lepším momentům patřilo přežvykování mluva Luckyho. Zábavné asi jako nejhorší díly Toma A Jerryho ()

Kritiq 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patří k mým oblíbenějším a to z důvodu vtipných a hlavně inteligentích, někdy dvousmyslných hlášek typu: "Náčelníku já už to mám, já to mám!!" "Náčelník doufat, že ať to být cokoliv, že to není nakažlivé" :D Škoda, že o tomto seriálu neví více lidí, protože by je zaručeně pobavil. Tímto také doporučuji všem, co se chtějí zasmát ;) ()

Reklama

Reklama