Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem vyrůstal na Tomovi a Jerrym a prostě jsem jě miloval. Nebo spíše Toma, jelikož jsem Jerryho vždy považoval za hlavního padoucha a z duše jsem ho nenáviděl (už to tak mám - stejné u ptáka Uličníka, Zajíce z Jen počkej zajíci apod.). Nicméně nyní už mě vůbec nebaví. U Oggyho je to však úplně něco jiného, tady totiž miluju všechny postavy a vždycky jsem vysmátý od ucha k uchu. Ale třeba na Simpsonovi to zase dosahovat nemůže. Takže hezké 4 hvězdičky. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Moje dětství. Tehdy to ješte byli škodíci, dnes už jsou to švábi. A já to ani nikomu nezazlívám, je to doslovný překlad a “růže, byť zvána jinak, bude stále vonět po růži ”. I nové díly mě baví stejně jako staré kousky a nejvíc sympatické mi je, že ač se v tomto seriálu nemluví, vždycky jsou postavy naanimované tak, že vím, co přesně chtějí říct. Gestikulace, výrazy - super. Povedený kousek, který se drží dodnes. ()

Reklama

danco123 

všechny recenze uživatele

Zábavné ,ale nie až tak zábavné ako Tom & Jerry. Svoju úlohu si animovaný seriál splnil a to že dokáže rozosmiať mňa ako diváka. No bohužiaľ viac ako 3* odomňa tento seriál nedostane už len možno kvôli svojej dokonalej konkurencii (Simpsonovci, Griffinovci a Tom & Jerry ) ktorá si svoju úlohu plní veľmi dobre.. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vyhnu se porovnávání s Tomem a Jerrym a nemám Oggymu ani jeho spolubydlícím co vytknout. Prostorové stvárnění je naprosto úžasně ulítlé a kdo vymýšlel příběhy musel očividně na něčem fičet. Sledování v podroušeném stavu totiž nabízí něco, co za střízliva nelze vnímat. A to je dle mého názoru cílené a opravdu dobře vydařené. ()

Zrsch3 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy škodíci patřili k neodmyslitelnému rituálnu ranního vstávání a přípravy na cestu do školy. Tom & Jerry a Happy Tree Friends nemohou překonat mé nadšení právě pro Oggyho a jeho nechtěnné spolubydlící. Originální disproporčně geometrické pojetí domu a stupidita gagů mě nikdy nenechaly zapochybovat, že svůj čas u obrazovky netrávím neužitečně :-P ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama