Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to pozeral, a dnes po takmer 10 rokou, som sa do toho pustil znova a musím zdôrazniť, že ma to baví aj dnes. Niektoré časti sú takmer otom istom, nevtipné a zároveň nudné ale musím zdôrazniť kvalitné naháňačky, hlavne keď Oggy naháňa švábou a zase naopak 100 percent. PS: A nesmiem zabudnúť na úvodnú zvučku. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

Reklama

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Vtipná animovaná rozprávka na pokračovanie. V desaťminútovke dostanete MAXimum štipľavého humoru, kde to miestami aspoň u mňa jemne presahuje medze. Pre úplne malé deti to nie je, ale pre odrastencov je to úplne v poho. Zúfalo-lenivý kocúr Oggy a jeho zlostný bratranec Jack, ktorí neustále poľujú na škodoradostné šváby vás nenechajú dlho bez humoru. Trošku sa mi to podobá na Toma a Jerryho, no u Oggyho sa aspoň sem tam aj šváby nechajú chytiť. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Moje dětství. Tehdy to ješte byli škodíci, dnes už jsou to švábi. A já to ani nikomu nezazlívám, je to doslovný překlad a “růže, byť zvána jinak, bude stále vonět po růži ”. I nové díly mě baví stejně jako staré kousky a nejvíc sympatické mi je, že ač se v tomto seriálu nemluví, vždycky jsou postavy naanimované tak, že vím, co přesně chtějí říct. Gestikulace, výrazy - super. Povedený kousek, který se drží dodnes. ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Po boku Toma a Jerryho je to moja najobľúbenejšia seriálová rozprávka, na ktorú som sa vždy tešil. Najviac ma nadchlo 3D prostrede, ktoré bolo síce len v minimum scénkach, ale dodalo to taký šmrnc. Postavičky som mal strašne rád, Aj Oggyho aj toho zeleného, aaaaaale, najlepší bol Pes a keď ho Oggy nasral, tak to ma vždy dostalo :D. Najlepší diel je, keď si Oggy kýchol na lyžovačke a padla lavína :D. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama