Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (224)

tron 

všechny recenze uživatele

Zlá, afektovaná a hlúpa televízna záležitosť – a vôbec nejde o to, že je iba detská. Príšerná zvučka, obludná animácia (nepochybujem, že zámerná), príbehy nemá zmysel spomínať, pretože v tom horšom prípade parafrázujú „Toma a Jerryho“, v tom horšom žiadne nie sú. Francúzi sa môžu hanbiť, najma tí v Gaumonte. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Krapet jsem zaváhal, ale při vzpomínce na úchvatnou podprostorovou architekturu a totální disproporce všech myslitelných rozměrů (a pochopitelně kvůli těm gagům) se uvolím dát 80%. Ale s roztomilostí Toma a Jerryho skutečně nepočítejte. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Div, že něco takového vzniklo. Má to šmrnc, je to akční a přitom to je pohádka pro děti :) hodně roztomilá a ujetá pohádka pro děti, která určitě hodně pobaví. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Francouzská variace na Toma a Jerryho.Jenom místo myši tam jsou 3 šváby.Někdy to má zajímavou zápletku a někdy také dost brutální gagy(pro pětiletého smrada může být uškvařená kostra kocoura asi děsivá,nemyslíte?).S T&J se to sice srovnávat nedá ale i tak je to slušné a někdy pro zasmání dobré.Pro děcka hodně černého humoru. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Francouzské animované grotesky, které jsou x-tou variací na honičky Toma a Jerryho. Ovšem zde díky naprosté šílenosti, špetce černého humoru a hravosti tvůrců to v každé epizodě funguje naprosto zběsile. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Xilam Animation, France 3 (FR 3), Gaumont International, Saban International ,Xilam // ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Tomem a Jerrym, a srovnání je skutečně na místě, mnohem bizarnější a snad i více si pohrávající s hrůzou, kterou si navzájem Oggy a švábi navzájem dávají zažít, než udeří. Šlo by tak o věc mému srdci milejší, kdyby však s postupujícími díly nedocházely nápady a neopakovalo se v drobných obměnách stále totéž. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Otylá líná kočka je ve svém disproporčním domě drsně šikanována sadistickými šváby (občas se role obrátí). Ostrý humor, který pobaví. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, který obdivuhodně mixuje klasickou animovanou grotesku s poměrně dospělým černým humorem a nápaditými parodiemi všeho možného. Pro děti stejně jako pro dospělé. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

to je tak odporný, až je to hezký... :) jako nakreslený je to příšerně, ale některý díly jsou fakt pecka... a po dvou kozlech docela zábavička! :) ...70% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Se švábi nejsem kamarád. Zde jsou překládáni jako "škodíci"! Animace zoufalost, příběh to nemá. Omlouvám se, komu se tento animovaný seriál líbí, ale mně se to fakt nelíbilo. Mé hodnocení: 0% ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Bizarnost libující si v popírání všech fyzikálních zákonů, která si ve své posedlosti možnými formami destrukce a metamorfózy v ničem nezadá s filmy pana Cronenberga... Zvrácenější, podvratnější a více paranoidní sourozenec Toma a Jerryho. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější seriál dětství. Primě jsme tehdy s kamarády pěkně zvýšili sledovanost, kdy normální lidé ještě spali. Musím tedy jít na nostalgických 100% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

na tomto frčala moja staršia dcéra .. a ja som sa častokrát ku nej pridala .. taká menšia divočinka ()

Reklama

Reklama