Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Tak já vážně nevím, nejspíš jsem z jiné planety, ale Oggy a švábi mi připadají jako nehorázná blbost a nemám ani na to, abych to sledovala. S naprostým nepochopením a úžasem sleduji svoje osmileté já, jak se tímhle baví. Tehdy mi to připadalo průměrné, teď to vidím jako stupidní. Jiným se to může líbit, mě se taky líbí to, co ostatní považují za blbinu, ale já fakt nemůžu. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Koupil sem si placku s dvanácti epizodkama týhle šílenosti. U prvních šesti jsem chroustal blahem a vyhazoval všechny mý insekticidy proti švábům, páč sem se do nich zamiloval (ne, že bych doma tuhle havěť měl, to já jen aby byla prdel). Jenže dalších šest fláků bylo o mnoho slabších, unylých a z nápadů sršících v první půli naprosto vyždímaných. Takže dávám 60% s kyvadlovým výkyvem. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen shlédnout asi 6 dílů tohoto skvostu a mohu říct že je to neuvěřitelná kokotina. Člověk neví jestli sleduje kočku, švába morče nebo nevím co ještě. Korunu tomu všemu nasazuje naprosto debilní titulní píseň která mě pomalu ale jistě zabijela, když k tomu připočtete fakt že se v seriálu vůbec nemluví ale vydávají se jakési dementní zvuky a zápletky nemají hlavu ani patu, není o hodnocení ODPAD pochyb. Lituji dnešní děti že které toto sledují protože tohle je dobrý seriál pro dementy ale ne pro normální děti. Zlatý Želvy Ninja nebo Rychlá rota, na to se alespoň dalo koukat a člověk se i zasmál. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to možno nezdá, ale tento seriál dosť vykúka z priemeru krátkych gagových animákov. Iste, niekedy je to hrozne streštené a nemá to logiku, avšak o ňu tvorcom vlastne ani nešlo. Dalo by sa povedať, že seriál funguje v štýle Tom a Jerry, lenže tu sú tí zlí malí a dvoch kocúrov vám mnohokrát v ich bezradnosti príde ľúto. Francúzom to naozaj vyšlo. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama