Reklama

Reklama

Jak krtek ke kalhotkám přišel

  • Československo Krtek a kalhotky (více)

Obsahy(1)

Krtek si chce udělat kalhotky, a tak poprosí ostatní zvířátka, aby mu pomohla. Ruku k dílu přiloží mravenci, čáp, ba dokonce i rak. Když je hotovo, začne se krtek obdivovat ve svém zrcadle a je se sebou spokojen. (skinny9)

Diskuze

Habu

Habu (hodnocení, recenze)

Je někde zapsáno, kdo koho namluvil?

 

Malý Jiří Prager je krtek, rak Hlinomaz, rákosník Filipovský, ale ti ostatní? Třeba toho Jedličku nedokážu zařadit (čáp?) a hlavně by mě zajímalo, která z těch tří dam namluvila len. :)

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

Není vůbec zač. ;-)

No jasný, a je super, že to bereš takhle, kdyby každý měl takový přístup, to by se tu lépe dýchalo! ;-)

Taky jsem měla / mám moc ráda (vlastně nejraději) Pata a Mata, dále za všechny např. Pojďte pane, budeme si hrát, Sazinku, Pohádky O mašinkách, etc, prostě takové ty naše klasiky, a naštěstí to mají rády i mé děti. ;-)

Jako určitě tam nebyly jen české pohádky, však co na tom. I zahr. pohádky jsou některé dobré.

Pamatuji si třeba každou neděli (nebo (i) sobotu?) ráno Walt Disney uvádí.... A tam Kačeří příběhy, Goofy, Rychlá rota.... Taky jsme to žrali. :-D

Jo, Pingu je fajn, ale taky si teďka nevybavím národnost. ;-)

Uživatel Idée_fixe smazal svůj příspěvek.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Díky :) Mne to prostě nesedlo a sám tyhle komentáře typu: "Je to chujovina, kravina, kokotina..." považuju za stupidní a hloupý... Krtka neberu nikomu, všichni na něm vyrostli, ale mě to prostě jako dítě nebavilo, jak jsem už psal, měl jsem radši Mata a Pata nebo Pingua (i když ten nebyl českej, pokud vím)... každej máme prostě něco :)

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, Idée_fixe

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

No páni, tož to jsi byl snad jediné české dítko!!! ;-) Klobou dolů za upřímnost, tohle by přiznal málokdo. ;-) A navíc musím vydzvihnout též Tvé uznání, že prostě nenapíšeš (jak to tu tak bývá zvykem) "To je trapárna, kravina", etc...., bez nějakého vysvětlení. ;-)

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Krtka jsem nikdy neměl rád (ani jako dítě, obzvlášť jako dítě, byl jsem ten typ dítěte, co měla radši Mata a Pata), ale tohle je jedna z jeho mála epizod, kde mi nevadil. Jelikož jeho dementní infantilní "Jejda!" mě dovádělo k šílenství už v šesti letech.

Ale jinak ok, beru ho jako symbol České republiky, stejně jako Švejka (kterému jsem taky nějak na chuť nepřišel, ale rozhodně mi vadí míň než Krtek), jen ho prostě nemám rád a nikdy jsem ho rád neměl...

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

...aneb jak se stal z jednoho dokumentu pro děti fenomén!

vojta033

vojta033 (hodnocení, recenze)

Asi nejlepší krteček ze všech. A můj nejoblíbenější. Jeho píle je vzorová.

Reklama

Reklama