Reklama

Reklama

Krtek a buldozer

  • Československo Krtko a buldozér (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1975, 6 min

Obsahy(1)

Náš malý hrdina krtko sa rozhodne zachrániť kúsok zelene, ktorá stojí v ceste buldozéru, ktorý tam má vybudovať dialnicu. (genetique)

Recenze (29)

genetique 

všechny recenze uživatele

Krtko proti technike dokazuje, že si vie poradiť aj s takým železným monštrom ako je buldozér. Kam sa hrabe GreenPeace :). 100%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Krtek pro záchranu svého záhonu uloví buldozer a pak ho lstivě při budování dálnice (aspoň myslím, že to bylo to, co buldozer dělal) svede na jinou cestu. Majetek a potřeby jiných zvířat zcela otevřeně ignoruje. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Hezky to vyřešil. Jen bych čekal, že pošle tu plechovou bestii někam do propasti, ne že si zachrání záhon a pak si bude spokojeně zalívat, i když buldozer míří na záhony další lesní havěti... 100% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Děti si rády hrají na buldozeristy, zedníky, cukráře, prodavačky, kadeřnice atd. Jak je tedy možné, že dospějí a nechtějí tato povolání často vykonávat? Krteček se sice pokouší některé z nich naučit mít vztah k buldozeru, ale statistika vykazuje i v jiných státech nezájem o tyhle profese, a lid hledá jiná zaměstnání... Krteček může ledacos, ale je tím vždy jen na pár minut. V tom ho asi dost lidí je ochotno napodobit, neb být tím či oním na pár minut není na pár hodin, dnů, měsíců či roků. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

O tom, jak krtek nad těžkotonážním buldozerem vyzrál aneb Když jde do tuhého, tak není moc čas na přemýšlení a je třeba pohotově jednat. To vše v doprovodu cvrčkových houslí. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ekológia a urbanizácia celkom zaujímavo vyriešená smerom k harmónii. Možno nie všetko je takto vyriešené, ale pre deti rozhodne poučné. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Krásny a emotívny príbeh o Krtkovi, ktorému hrozí, že jeho domček a záhradka s muzikálnym cvrčkom padne za obeť buldozéru, ktorý v lese stavia dialnicu... Výborný ekologický podtón! ()

Reklama

Reklama