Reklama

Reklama

Krtek a hodiny

  • Slovensko Krtko a hodiny
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
Česko, 1994, 28 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Vysvobodí malý opravář kukačku z hodin? (Česká televize)

Recenze (22)

artas 

všechny recenze uživatele

Krtko a priatelia si užívajú hry a zábavu, pokým z auta nevypadne budík ktorý ich začne šikanovať a normovať, no jednoducho normálny život. Sove (a inej oportunistickej hávedi) to už ale lezie na nervy a tak sa budíka zbaví dopravením do civilizácie. Chvíľu sú krtkovci dezorientovaní (chýba im vodca) ale potom si znova len užívajú a poberajú sociálne dávky (a nie to posledné patrí inam:-) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Krtek v sobě objeví sadomasochistu a pořád pryč natahuje budík, který Krtka i jeho kamarády Ježka a Myšku buzeruje a nutí k horečné a více méně naprosto zbytečné činnosti. Zvířátka osvobodí sova, která vypadá jako zfetovany papoušek. Následně z náklaďáku vypadnou husy a Krtek s jejich zne-použitím z lesa udělá Disneyland. Tenhle díl je pekelný a dlouhý. Kazdopádně, našemu diktátorovi se to líbilo, takže jdu vyhodit budík dřív, než to tu plně ovládne. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Krt dělá se zvěří kraviny. To vše v lesním prostředí. Okolo hvozdu však vede vozovka o kvalitě déjedničky, kde leckdy z projíždějících přibližovadel za pomoci výtluků i výmolů něco vypadne. Nejprve budík. Krt dělá kraviny se zvěří i budíkem. Následně husy. Krt kraví s husami a zvěří. Já toho retardanta nemusím již od mala, ale nízké hodnocení zdůvodňuji jinak. Skoro čtyři roky mi tato milerovina zasírá disk a ani jedno! z děcek nedokázala zaujmout natolik, aby se vydrželo dívat byť jen do poloviny. Kde mám pak brát čas na dospělácké věci, kupříkladu šlofíka? A ne, blbečci, není jim dvacet. Jsou to malinkatá děťátka, krásná a moudrá po tatínkovi. Jednou mu musím poděkovat. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Většina komentářů, a to včetně Obsahu, se týká jiného dílu - Krtek hodinářem. Krtek a hodiny je to tom, že krtek a jeho banda bezohledých nepřizpůsobivých kámošů (myš a zajíc) dělaj v lese bordel. Maj budík, kterej odmítají vypnout i v noci, čímž šikanujou nešťastnou sovu a její mladý, žáby a další lesní obyvatele. Zoufalá sova podniká sabotážní akce, ale je jí to prd platný. Nakonec oživlej budík začne šikanovat i krtka a jeho partu, sova ho zneškodní a všichni jsou šťastní. Tenhle díl má skutečně půl hodiny a je to částečně kompilace z několika jiných dílů. ()

anderson

všechny recenze uživatele

"Galadriel - Krtek a hodiny (1994) Půl hodiny... no já teda nevím, jestli mám jiné zdroje, ale teď jsem se dívala na "Krtka a hodiny" a má přesně 5 minut a 8 sekund a šlo tam o to, že Krteček rozbil hodiny s kukačkou a tím "přizabil" chudinku kukačku, tak se pustil do jejich spravování aby kukačku zachránil... rozhodně žádný psycho :-)" Lenže milá moja, ty si videla epizódu Krtek hodinářem. Tak presuň svoj koment please. (13.7.2005) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama