Reklama

Reklama

Krtek a hodiny

  • Slovensko Krtko a hodiny
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
Česko, 1994, 28 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Vysvobodí malý opravář kukačku z hodin? (Česká televize)

Recenze (22)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Krt dělá se zvěří kraviny. To vše v lesním prostředí. Okolo hvozdu však vede vozovka o kvalitě déjedničky, kde leckdy z projíždějících přibližovadel za pomoci výtluků i výmolů něco vypadne. Nejprve budík. Krt dělá kraviny se zvěří i budíkem. Následně husy. Krt kraví s husami a zvěří. Já toho retardanta nemusím již od mala, ale nízké hodnocení zdůvodňuji jinak. Skoro čtyři roky mi tato milerovina zasírá disk a ani jedno! z děcek nedokázala zaujmout natolik, aby se vydrželo dívat byť jen do poloviny. Kde mám pak brát čas na dospělácké věci, kupříkladu šlofíka? A ne, blbečci, není jim dvacet. Jsou to malinkatá děťátka, krásná a moudrá po tatínkovi. Jednou mu musím poděkovat. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Většina komentářů, a to včetně Obsahu, se týká jiného dílu - Krtek hodinářem. Krtek a hodiny je to tom, že krtek a jeho banda bezohledých nepřizpůsobivých kámošů (myš a zajíc) dělaj v lese bordel. Maj budík, kterej odmítají vypnout i v noci, čímž šikanujou nešťastnou sovu a její mladý, žáby a další lesní obyvatele. Zoufalá sova podniká sabotážní akce, ale je jí to prd platný. Nakonec oživlej budík začne šikanovat i krtka a jeho partu, sova ho zneškodní a všichni jsou šťastní. Tenhle díl má skutečně půl hodiny a je to částečně kompilace z několika jiných dílů. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Krtek v sobě objeví sadomasochistu a pořád pryč natahuje budík, který Krtka i jeho kamarády Ježka a Myšku buzeruje a nutí k horečné a více méně naprosto zbytečné činnosti. Zvířátka osvobodí sova, která vypadá jako zfetovany papoušek. Následně z náklaďáku vypadnou husy a Krtek s jejich zne-použitím z lesa udělá Disneyland. Tenhle díl je pekelný a dlouhý. Kazdopádně, našemu diktátorovi se to líbilo, takže jdu vyhodit budík dřív, než to tu plně ovládne. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl kdy řekl, že obyčejné hodiny dokáží rozvrátit poklidné zvířecí sousedství a pocuchat nervy tamním obyvatelům. A co víc - tyhle "tikavky" navíc rády komandují ostatní. Krtek a hodiny patří spíše do soudku těch průměrných filmů, protože se v něm v tomto případě vesměs nic moc neděje a chybí v něm nějaké to ponaučení či přesah. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Krtko a priatelia si užívajú hry a zábavu, pokým z auta nevypadne budík ktorý ich začne šikanovať a normovať, no jednoducho normálny život. Sove (a inej oportunistickej hávedi) to už ale lezie na nervy a tak sa budíka zbaví dopravením do civilizácie. Chvíľu sú krtkovci dezorientovaní (chýba im vodca) ale potom si znova len užívajú a poberajú sociálne dávky (a nie to posledné patrí inam:-) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama