Reklama

Reklama

Krtek a karneval

  • Československo Krtko a karneval
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1976, 6 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Tentokrát je Krteček fascinován věcmi na pouti - maskami či lampiony. Překvapí ho tady ale velký buldok, se kterým se však brzy skamarádí. (mau)

Recenze (22)

JoSte 

všechny recenze uživatele

Krtko si utahuje ze zmateného buldoka, pro kterého jsou všechny vzdálenosti asi desetkrát delší, a později při couvání spadne do zdánlivě gigantické kašny. Po neúspěšném pokusu o záchranu lanem, jehož se bez palců chytil, stačilo ho pořádně vyděsit, aby sám vyskočil... Nakonec se tomu z plna hrdla zasmál, až se za břicho popadal. Oceňuji spoustu nechtěně vtipných momentů. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Každý diel má svoje čaro, takisto ako Pat a Mat, je toto proste symbol môjho detstva. Krtko si pomaličky nachádza, aj keď tým svojím spôsobom, aj iných kamarátov. 80%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Měl Krtek plán B pro případ, že by Pes dostal infarkt? Nemluvě o tom, že jsem nikdy nepochopila pomoc pronásledovateli v okamžiku, kdy ten někam spadl. ()

Zajímavosti (2)

  • Krtek zkouší vytáhnout psa z kašny na žlutých mašlích, které se ale přetrhnou. Poté vhodí do kašny masku, ale mašle v ní nejsou. O chvíli později vidíme na dně kašny masku a červené mašle. (sikky)
  • Pes, který honí krtka, vběhne za krtkem do lampionu, kterému chybí dno. O chvíli později se snaží dostat ven z lampionu se dnem. (sikky)

Reklama

Reklama