Reklama

Reklama

Krtek a karneval

  • Československo Krtko a karneval
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1976, 6 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Tentokrát je Krteček fascinován věcmi na pouti - maskami či lampiony. Překvapí ho tady ale velký buldok, se kterým se však brzy skamarádí. (mau)

Recenze (22)

genetique 

všechny recenze uživatele

Každý diel má svoje čaro, takisto ako Pat a Mat, je toto proste symbol môjho detstva. Krtko si pomaličky nachádza, aj keď tým svojím spôsobom, aj iných kamarátov. 80%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Měl Krtek plán B pro případ, že by Pes dostal infarkt? Nemluvě o tom, že jsem nikdy nepochopila pomoc pronásledovateli v okamžiku, kdy ten někam spadl. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krteček je jako v Jiříkově vidění, když si prohrabuje věcmi po karnevalu. Nerozhodí ho ani barevná maska či zvídavý buldok, který se vinou krtka ocitne v úzkých. Jak už tomu ale bývá, krtek pomůže v nouzi komukoli - konec dobrý, všechno dobré. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Opravdu roztomilá pomoc kamarádovi. Jeden z průměrnějších krtků, kteří sice pobaví, ale narozdíl od jiných to není zas takový zázrak. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Mahátma Krtek z lovné zvěře laskavým zachráncem a učitelem svého pronásledovatele – tomu říkám morální ponaučení. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Mimořádně vtipný díl, kde se ovšem o zábavu stará výhradně pes. (Krtek se, jako vždy, věnuje posmívání - a pak krapet zpytuje svědomí, aby se neřeklo.) ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Krtko si utahuje ze zmateného buldoka, pro kterého jsou všechny vzdálenosti asi desetkrát delší, a později při couvání spadne do zdánlivě gigantické kašny. Po neúspěšném pokusu o záchranu lanem, jehož se bez palců chytil, stačilo ho pořádně vyděsit, aby sám vyskočil... Nakonec se tomu z plna hrdla zasmál, až se za břicho popadal. Oceňuji spoustu nechtěně vtipných momentů. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krtek nakonec pomůže jinému zvířecímu kamarádovi, což je pro děti poučné. Pravdou je, že karneval je v tomto případě lehce zavádějící název, protože ten nebyl tím hlavním... ()

Reklama

Reklama