Reklama

Reklama

Krtek a koberec

  • Československo Krtko a koberec
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1974, 6 min

Obsahy(1)

Krtek objeví kouzelný koberec, který se brání vyčištění, ale nakonec se sám vykoupe a Krteček mu ještě namaluje puntíky.. Nakonec se na koberci i proletí! (mau)

Recenze (25)

genetique 

všechny recenze uživatele

Krtko nemá chybu. Hlavne jeho smiech a vtedy keď mu je niečo ľúto, vtedy je na zožranie. Koberček našiel správneho majiteľa. :) 95%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Trocha orientální létací poetiky ve spojení s běžným úklidem. Moje porucha autistickeho spektra se tu projevuje v tom, že koberec obarvený květinami vnímám, jako že se znovu ušpinil, ač jsou ty puntíky rozmístěny pravidelně. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

O tom, jak krtek našel jeden starý a zaprášený koberec. Ale to nebyl ledajaký koberec - byl živý a uměl létat, nicméně když mělo dojít na vyčištění, tak se toho bál jako čert kříže. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Krtko sa nám tu postaral o koberec a koberec sa postaral o neho, navyše tu je jeden premenený motív z orientálnych rozprávok, no mohol si dať autor viac záležať, ak už chcel niečo s kobercom. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Kde se v krtčím světě vědeckotechnického pokroku, zahrádkářství a vůbec předmětů běžné denní potřeby vzal létající koberec, to byla jedna z velkých záhad mého dětství; krtek si s ní nicméně poradil po svém obvyklém roztomile praktickém způsobu. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Je to rebel. Dělá tůdle na kachnu. Sbírá barvící barevné luční kvítí a vůbec si to s přehledem létá nikoliv jako perský princ, ale jak džin z lahve. ()

Reklama

Reklama