Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

Lolita 

všechny recenze uživatele

tohle je jediný díl, který bych nikdy nepustila svým dětem, protože jako malá jsem fakt těžce nesla, když začala paní zajícová hekat a vyvrhla kutálející se zajochy.. ne. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Krtek porodníkem - nebudu se tvářit, že mě to poněkud nezaskočilo - jo, jo, celou dobu kalhotky s kapsami, provázek, kulička, zavírací špendlík... a pak najednou porodnické kleště!!! Osvěta robátek? Proč ne. Jen ten pohádkově vyvedený detailní pohled na genitálie rodící zaječice přece jen nastoluje poněkud šelmovskou otázku: bude se pan Miler později takhle naturalisticky věnovat i procesu, jakže se malí zajíčci mamince do bříška vlastně dostali?? (Že by se přehodnotil žánr) :-))) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Oceňuju Milerovu odvahu a zároveň nechápu hysterické reakce místních přispěvatelů. I když je mi samozřejmě jasné, že pro leckteré to musel být šok, v pětadvaceti se při sledování večerníčku dozvědět, jak to vlastně s těmi dětmi je. Dále, leckteří rodičové si mohou oddychnout, že už nemusí svým dětem určité věci zdlouhavě vysvětlovat. A křesťanští rodiče na tom také nejsou biti, pokud mají tu potřebu, mohou dětem vysvětlit, že takhle to chodí pouze u zajíců, u lidí dál nosí ratolesti čáp, popř. je rozdává pan farář po mši jako bonus. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Tak Krtečka bych si za dohazovače nikdy nenajal, protože zadělat si hnedka na takovej průser?! Ještěže zajíci zůstali v záběru jenom u toho pusinkování, a nebyla tam znázorněná cesta do jináče... fakt brutalita - divim se, že to Milerovi povolili odvysílat, když už natočit zřejmě jo... čekal jsem, co hnědýho to zaječici z toho otvoru vypadne... no, a byly to mláďata--- ()

Mr.Mimi 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt moc, kdo neviděl nepochopí! Krtka miluju hlavě starší díly, nové už ztratili na kvalitě (podobně jako Pat a Mat). Ale tenhle díl předvedl něco co děti ještě neviděly! Marně přemýšlím jak toto mohlo Milera napadnout. ()

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele

Krtek a porod. Zaručeně nejslabší díl. Snaha o jakýsi popis álá jak se rodí děti. Ale je to prakticky jen pohled, odpusťte mi ten sprostý výraz, "do píííče". ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

No to je porod. Nejdřív krtek pomůže zajíci sbalit zaječici, ta pak nakyne a krtek z ní vytlačí trojčata. Jestli sem někdy v krtkovi něco nečekal, tak právě pohled mezi nohy rodící zaječice :) Ale aspoň se děcka poučej :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tyhlety moderní Krtkoviny, to mě moc nebere. Nechápu proč do toho strkají porod. Proboha, třicet let se Krtek bez porodů a rozmnožování obešel a teď tam budou strkat tohle..... ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl nebyl zdaleka tak milý a "duši hladící" jako většina dílů s krtečkem. Jako pohádka na dobrou noc u malých dětí určitě nezabere, protože budou mít nad čím přemýšlet. Spoiler: Když krtkovi vypadly z porodní brašny kleště, dostala jsem strach. Ale porod nakonec proběhl hladce. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Paradoxně tohle je jeden z mála krtků, který si z dětství opravdu živě pamatuji. Samozřejmě, že kvůli té kontroverznosti, ale nevadilo mi to dřív, a nevadí mi to ani teď. Tak proč kázeňsky zdvihat prstíček? ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Další bizár díl. Tohle chce asi trochu whisky, aby člověk zvládnul, neodvážil jsem se dívat tak zblízka jako dcera. Sorry že prozradím napínavý příběh: Zaječice touží po sexu. Krtek ji dohodí pořádnýho zajíce. Užívají si. Krtek vytáhne ze zaječice asi dva malý zajíčky, scéna s porodem je velmi naturální i naturalistická, efektní i efektivní, nevěřil jsem svým očím, ona rodí zajíčky. Sexuální výchova musí začít brzy. Všichni jsou šťastní. Krtek leze do díry. ()

Reklama

Reklama