Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvíce “hejtěných” dílů, nad jehož nedostatky se ve své době nikdo nepozastavoval. To až v dnešní zhovadělé době. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Neviem či to môžem nazvať pojmom odvážne ale šokujúce určite. Určite by som to svojej dcére ako malej nepustil. ()

piranha 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo úplně, ale úplně mimo mísu. Až se budu chtít podívat, jak rodí králík, tak na internetu jistě nějaké video najdu a nebude to vypadat tak blbě jako tady! ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejvíc krutej krtkův díl :D, jak má připravený ty kleště na pani zajícovou taková nemocnice Chicago (serial) :D je to borec :D člověk věří paní zajícové i porodní bolesti :DD ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Je velmi poučné a zajímavé, že drtivá většina místní komentátorů, píšou věty typu "Nejvíc šokující" "Kdybych to viděl jako dítě měl bych trauma", "Nechutné a brutální" či "To by člověk blil" a "Dítěti by to způsobilo psychickou újmu". Fascinující jak dokážou být některé názory tak pokrytecké. Ve filmech pro dospělé můžu být sexu, nechutností, a nahotin kolik si jen filmaři zamanou, ukazují se detailní záběry, občas se i ušmikávají genitálie, a běžně se říkají a ukazují nejrůznější prasárny. A tihle lidé, kteří tyhle filmy běžně sledují, a dokonce považující za umění nebo romantiku, jsou pak neskonale pohoršení když v Krtkovi porodí zaječice. Propána! Děti přece neshledávají na porodech nic traumatizujícího! Naopak, dle mé zkušenosti to děti sledují rády, baví je to, a naopak se nemusejí dětem vykládat lži o čápech a dalších věcech. Všichni se tváří jako neskutečně moderní lidé, ale celkem taktní porod kreslené zaječice je naprosto složí. Myslím že by bylo vhodné udělat si pořádek ve vlastních hlavách... ()

Bartoloměj 

všechny recenze uživatele

tohle je vzhledem k potencionálním divákům docela silný kafe.... něco jako, když Crabapelová komentuje film o chlupince .... "jenom to předstírala" ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Borecký díl, kde rodiče mohou svým ratolestím bez trapných situací vysvětlit jak se berou děti na svět. Nicméně fakt funny díl :D ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Jééé!" Tak takového krtečka jsem tedy nečekal! Musím se přiznat, že já jako otrlý divák zvyklý na vyhřeznuté vnitřnosti a podobné chutné záležitosti, jsem byl zcela šokován. Čekal jsem klasický příběh o krtečkovi a nějaké mamince. jenže to jsem netušil, že jejich vzájemné vztahy budou více než nečekané! Ale nechci spoilerovat, podívejte se na to sami, ale nejdřív raději bez dětí, mohli by pak mít problémy s usnutím. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Nepohoršilo mě to ani nevyděsilo, jen mi to přišlo naprosto zbytečné. Myslím, že jde pořád o večerníček pro děcka, takže si zrovna tohle mohli tvůrci odpustit. ()

mros 

všechny recenze uživatele

Je to krtek, ale.. Bohužel mu něco chybí, a není toho málo.. Ale na druhou stranu, pro děti to bude pořád krteček, a bude se jim líbit stejně jako jiné díly. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

A nejhorší jsou krtci, ti vám vlezou všude....já vím, osvěta je osvěta, ale toto bylo až moc realistické. Chudáku krtku, co ti to udělali, po tomto díle se asi bojíš podívat i do zrcadla. Dávám 2 hvězdy za chudáka krtka. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Chápu, že v roce 97 někoho napadlo, že by i krteček měl kapánek popojít kupředu v tématech a zmodernizovat se. Ale to se dá bez toho, aby se v pohádce večerníčkového typu zobrazoval porod - zaječice má mezi nohama díru a tou zajíčci vyjdou, nebo balení holek. Tak to mi teda dovolte protestovat, neboť tento typ témat rozhodně nepatří dětem, které by prostě měli ještě nějaký čas zůstat dětmi, dokud teda mohou. A od pana Milera je to pro mě velké zklamání, že se podobným směrem vydal a před spojením s pandou jen začátek úpadku. ()

Reklama

Reklama