Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

zuzzz.man 

všechny recenze uživatele

Waw.. moje malé děti (1,5r a 3r) koukají na Krtka a najednou slyším vzdechy - zadívám se a z dírky paní zaječice se kutálejí zajíčci. To jsem netušila, že musím zkouknout nevhodný obsah i v Krtečkovi.. O pár minut později můj tříletý syn ječí a tahá "ze zadku" plyšáka. Hm, tento díl neměl moc výchovný efekt.. ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Dětska naivita krtka mi nesedí k tomu tunelu paní Zajícové.Tenhle krtek je jemný přešlap, na jednu stranu je fajn že se nebojí takových témat, protože Krtek je světák, ale mohli ten porod udělat jinak. Každopádně děkuji známým že mi řekli o tomto díle, dokuď jsem ho neviděl tak jsem tomu nevěřil .Nemyslím jak se rodí děti, samozřejmně! ()

DeJiF odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu to nejbizárnější, co jsem kdy viděl. Celá epizoda pojednává o tom, že zajíc nahání zaječici a ta mu zavře dveře před nosem. Zajíc se z toho v depresích rozbrečí na pařezu a starostlivý Krtek A.K.A dohazovač mu pomůže ji sbalit. Zaječice se nechá tím uchylákem oblafnout pouhým plevelem a následně díky objímání zaječice ztloustne... No a v další části si Krteček zahraje na porodní sestru a z toho čehosi následně se zajícem vytáhli tři potomky a následuje další objímání... No, snad z toho zaječice znovu neztloustne. ()

MoziMedve odpad!

všechny recenze uživatele

Na krtečka koukáme s rok starou Dcerkou která ho miluje.  Dříve jsem si myslel, že cílová skupina krtečka je zrovna cca 0-5 let, takové nevinné, hezké pro děti. Zbylé díly to tak asi opravdu mají a nezavrhnu je, ale díl Krtek a Maminka už nechci vidět. Tématika porodu kdy graficky zobrazují jak malý zajíčci vyskakují s králičí díry je hodně daleko za hranicí nevkusu. Čekal jsem, že třeba králičice zajde někam za křoví ale ne, Koukáte na to ve vší slávě. To už si myslím, že rovnou mohli udělat i to početí jinak si děti budou myslet, že po pusinkách jim taky budou skákat zajíčci z děr. ()

WhiteDevill 

všechny recenze uživatele

Všechny ostatní "krtky" jsem z dětství znala,ale tenhle jsem viděla až v dospělosti a pořádně to mnou zacloumalo...Asi vim,proč mi ho maminka nepouštěla :D ()

Bacileus odpad!

všechny recenze uživatele

Tímhle humáčem jste mi pane Mullere zkazil několik hodin dětství. A já ty hodiny postrádám! Kdyby mi tenkrát pustili Sex a Lucie, nebyl bych ve školce za blbečka. ()

pantokrator 

všechny recenze uživatele

Jak se zdá, snaha o moderně pojaté dotáčky kdysi vkusného a zábavného Krtečka dosáhla kulminačního bodu trapnosti. Viděl jsem už sexuální výchově dedikovaná kdejaká dílka lepší i horší, leč toto vskutku vede s obrovským náskokem. Do budoucna doporučuji jako nový a neotřelý námět třeba Krtek a bukkake. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt divný. Pokud to bylo myšlený jako osvěta, budiž, nápad skvělý. Ale vysvětlovat dětem, že miminka vzniknou tím, že se taťka s mamkou obejmou a že při porodu je dobrý mačkat mamce břicho a že z tunelu vyleze okamžitě báječně veselý a učesaný králík??? Se pak divíme těm idiotským dotazům v Bravíčku.. ()

Kr4ck3N 

všechny recenze uživatele

Pane Milere, vážně nepotřebuji koukat do černé díry, pokud se nejedná o tu vesmírnou. Pardon, zapomněl jsem, že ta vlastně není vidět.. ()

akiba odpad!

všechny recenze uživatele

Šok přichází především z nové koncepce dabingu, zvuků a hudby. Úchylná zvuková stopa podtrhuje nepatřičnost tohoto dílu v jinak poměrně konzistentním světě Krtečka, který od devadesátých let zaznamenal stále strmější pád až do náruče pandy. Tady se ale Trtek, jak říkal můj syn, v roli sexuálního mentora dopracoval taky do nebývalých hloubek. Nic proti zobrazení mateřství a sexuality v pohádkách, ale trapný scénář a nepochopitelná role černého zvířátka v této show budí rozpaky. Ze zajíčka, kulturního symbolu plodnosti, se vyklube neschopný břídil a chybí jen málo k názorným ukázkám, jak správně kopulovat, diagnostikovat povahu sekretu – či jak by řekli bratři Poláci, tajemství. Ano, některé věci měly zůstat tajemstvím v Milerově šuplíku, nebo to poslat všehoschopným tvůrcům za oceánem. Celé by to totiž působilo adekvátněji v některém z dílů Rena a Stimpyho. ()

Karzelek 

všechny recenze uživatele

S manželkou jsme koukali docela s otevřenou hubou... Na otevřenou díru :-D Dcera zrovna naštěstí nedávala pozor :-D Slušná jízda, velice slušná :-D ()

Reklama

Reklama