Reklama

Reklama

Krtek a metro

  • Slovensko Krtko a metro
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krtkův robotí pomocník vykope dlouhý tunel, kterým se Krtek se zvířátky dopraví vláčkem až k moři! Najdou si kamaráda kraba, se kterým vesele skotačí, když najednou připlave žralok a spolkne zajíce! Statečný robot ho ale naštěstí zachrání. (mau)

Recenze (32)

Radko 

všechny recenze uživatele

Správne uletený krtkov príbeh. Načo by hĺbil prácne tunely pod zemou, keď má na to robota? Načo by sa šplhal za banánmi vysoko do korún paliem, keď má na to kraba? A načo by sa k moru dopravoval po vlastných? Veď má podzemný vláčik, do ktorého si ešte aj pozve kamošov. Netreba pracovať, stačí fantazírovať. A užívať si slnko i more. Banány Vám popri tom budú samé padať do úst. Samozrejme zadara a bez práce. Filozofia ničnerobenia a užívania si radostí života ako na tanieri. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Krtkův robot je skutečný dříč. V pohodě vykope tunel z krtečkovy nory až k moři a v případě nebezpečí klidně švihne se žralokem. S takovým pomocníkem se dá dovolená docela pěkně užít. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak vznikl díl Krtek a metro? "O co, že nenacpeš do jednoho dílu robota, metro, kraba, banány, klouzačku a ještě drama s žralokem?" "Jdu do toho!" 50% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek, když si jeho tvůrce zamane, tak dokáže i něco, co by zde stálo stovky miliard, zadlužilo by zemi navěky, ale měli bychom metro až k moři. A taky hodně lidí by si přišlo na pěkné penízky. Ideální příspěvek do nového tisíciletí, a krteček byl zase ten správný iniciátor. Na světě je hodně krtů, ale takového šibala máme jen v naší krásné, leč časo studené zemi. Děkujeme. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu oceňuji, že tento film nabízí propojení s příběhem o robotovi, na druhé straně jde pro mě osobně o jedno z méně povedených krtkových dobrodružství, které mi místy přišlo možná až příliš stupidní. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Táto rozprávka ma teda rozhodne nepobavila, akurát mi trocha pripomenula hru Worms. Inak, ak vás zje žralok, už vám ani robot veľmi nepomôže. Mohli si dať viac záležať, lebo aj roztomilosť niekde končí. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Nevim proč, ale ve chvíli, kdy zajíc skočil žralokovi přímo do huby jsem se rozchechtal jak blázen. Malý děti se u toho spíš asi rozpláčou :-) ()

Reklama

Reklama