Reklama

Reklama

Krtek a oslava

  • Slovensko Krtko a oslava
všechny plakáty
Rodinný / Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 1995, 6 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Zvířátka se scházejí a pořádají oslavu. Krteček chce upéct něco dobrého, ale ostatní si myslí, že u něj hoří a málem ho vytopí. Krteček se ale prokope ven a voda ho vyplaví. Koláčky uschnou a všichni si na nich pochutnají. (mau)

Recenze (24)

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zažil podobné dobrodružství jako krtečkovi kamarádi. viděl jsem, že hoří, a neměl jsem u sebe kameru, kteru sosím skoro pořád, když se mi chce filmovat, či fotit výjevy ze života. Pořád to byl parádní, ale bez mé kamery, ta u něho chyběla. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Není nadto mít kamarády, kteří nezapomenou na vaše narozeniny, přinesou s sebou alkohol a ještě se postarají o muziku. A nebyla by to pořádná narozeninová oslava, kdyby se něco lehce nezvrtlo. ()

mau 

všechny recenze uživatele

Krteček peče dobroty na oslavu a zvířátka si myslí, že u něj v pelíšku hoří. Málem ho vytopí, ale Krteček si prokope tunel a voda ho vyplaví ven. Koláčky uschnou a všichni si na nich vesele pochutnají :) K vidění na You Tube.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Kamarádi z lesa oslavují (nevíme co ?!?) a Krtka nepozvali ani když vytáhli flašku. Krtek proto chce napéct koláče a když kamarádi ( = zajíc, ježek a myška) vidí kouř vycházející z krtiny, rozhodnou se naprosto brutálním způsobem krtka vytopit. Ten na poslední chvíli unikne nově vykopanou štolou a koláče se dostanou ven díky přílivové vlně. Vše končí šťastně u muziky. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Tak to, zajíci, doufám, že to šampáňo byly Rychlý špunty Robby Bubble...a ty nacucaný koláčky musely taky chutnat... :) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Taškařice při párty bez / s krtkem - tohle by měli pouštět na MTV místo těch oslav zdechlin šoubyznisu. ()

h0n24

všechny recenze uživatele

Morální ponaučení? Vidíte-li se z krtince linout se kouř, vytopte ho. Škoda, že to tolik zahrádkářů dělá, ale koláče jim krtek ještě nenapekl. Asi nemaj tu správnou lahev slivovice. Jak radno poznati z mého komentáře, jeden z psychedelických krtků. Si autoři na něčem ujížděli... ()

Reklama

Reklama