Reklama

Reklama

Krtek a pramen

  • Slovensko Krtko a prameň
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 1999, 5 min

Obsahy(1)

Krteček objeví při práci vodní pramen. Vykoumá, že pramen je zpívající x-faktor a podělí se o něj se svými přáteli. Rázem v celém Krtečkově není slyšet nic jiného než lalálalá... (Matrinx)

Recenze (23)

Radko 

všechny recenze uživatele

Krtko narazí prameň spievajúcej vody. A potom všetci békajú... ...až do konca. Toto je príliš jednoduché aj na krtka. Napriek tomu s dejom súhlasím. Zaspievanie si čohokoľvek a kedykoľvek uvoľňuje. A zďaleka sa nie je potrebné predtým potúžiť alkoholom. Stačí pramenitá voda! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nehodnoťme z nostalgie. Tyhle trampoty jsou hodně cucané z prstu. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující. I když jsou ěkteré epizodky slabší, pořád jsou skvělé. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

očekával bych, že krteček pošle vodu někam, ke shází. třeba do kuvajtu a nechá si z tama poslat ropu. Ale on ne, on to celé vymyslel zase po svém. Inu já nejsem krteček a obráceně. A tak vše je jak má být. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tohle není Pramen zdraví z Posázaví ani Modrý pramen z Kameňákova, nýbrž Tralalá pramen, po kterém i medvěd zní jako operní pěvec nejvyšší kvality. Hudebně bohatost vyrovnává dějovou prázdnotu. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vodička je život, proto ji potřebujeme všichni i Krtek, který se jí přesto v dalším díle opět snaží zbavit. ()

Reklama

Reklama