Reklama

Reklama

Krtek a raketa

  • Československo Krtko a raketa
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1966, 9 min

Krtek objeví na hřišti raketu a vydá se s ní na dobrodružnou výpravu. (oficiální text distributora)

Recenze (53)

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Vždy jsem tvrdil, že je Zdeněk Miler opravdovým mágem v oboru výtvarnictví a také režísérství. Krtečka mám rád od dětství a mnoho dílů jsem si oblíbil právě ještě v útlém věku. Avšak tohle je jeden z těch, které jsem zhlédl až teď a připomenul si tak kouzlo a pohodu bezstarostného dětství. Nápadité a neotřelé, to jsou přívlastky, které jsou zde rozhodně na místě. Myslím, a zároveň doufám, že krtečkova dobrodružství budou ještě dlouho zpříjemňovat chvilky malých dětí u obrazovek, protože si to tento skvost české kinematografie určitě zaslouží! 5* ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Krásný a velmi oblíbený starý díl, který se teď v souvislosti s vysláním Krtečka do vesmíru (předposlendí let Endeavouru), jeví opravdu jako nadčasový. Bravó pane Millere. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krtek pokrokovým Robinsonem Crusoe, který za pomoci stejných kamarádských styků s podvodní zvířenou, jaké měl svého času Ferda mravenec, udělá čest svému jménu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa že, najlepší je život krtka, lebo cez deň spí a v noci trtká. To však určite nie je tento prípad. Krtek a jeho zvieraci priatelia z tohoto českého, animovaného seriálu sú banda nudných slušákov. Dosť sa pozastavujem nad všeobecnou obľúbenosťou tohto produktu u našich západných susedov. V Čechách je to takmer kultová záležitosť. U nás na Slovensku sa to ani zďaleka neteší takej popularite. Priznám sa, že ani ja nepatrím medzi Krtkových obdivovateľov. Navyše nechápem načo je, tu na čsfd, možnosť hodnotiť a komentovať jednotlivé diely. Stačilo by sa vyjadriť ku tomu ako ku celku. ** ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak teď už vím, proč si americký kosmonaut vzal krtečka do raketoplánu. Nezbývá jen doufat, že když se NASA něco na misi podělá, pomůžou vodní zvířátka dát stroj zase dohromady :-) ! * * * * * ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek reagoval v roce 1966 na lety do vesmíru, takže se taky ihned musel proletět na raketě. Mimochodem lidé ve vesmíru nikdy nebyli, vždy byli jen v dosahu magnetického pole Země, ale USAMENI určili hranici kde začíná vesmír na sto kilometrů od Země. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtkovo "kosmicko-podmořské" dobrodružství, ve kterém stíhá najít raketu, havarovat s ní, aby ji posléze s pomocí nových kamarádů opravil a vydal se s ní zpátky domů - a ještě k tomu bohatší o celou jednu perlu od kámoše kraba. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Možno svojim spôsobom vedecko fantastické dielo, no hlavne ma nebavilo. Krtko si tam behal kade tade a stváral všelijaké šaškáriny, no žeby ma to v niečom poučilo, teda minimálne tak, že pre deti by som to vnímal ako poučné, to skôr nie. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krtek a raketa: Kdo vy věřil, že se o 45 let později podívá krteček opravdu do vesmíru (s americkým astronoutem jako nádherný český plyšový krtek Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. 90% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama