Reklama

Reklama

Krtek a rybka

  • Slovensko Krtko a rybka
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 2000, 5 min

Obsahy(1)

Krteček si vezme domů rybičku, kterou ohrožovala velká štika. Tu vyloví a hodí za hráz, aby se rybička mohla vrátit zpět do svého rybníka. (mau)

Recenze (24)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Do českého rybníka zabloudil chrochtal prasečí, vůbec se nedivím, že byl notně zmatený a útok štiky ho musel značně šokovat. Ještě že je pohotově připraven tradiční zachránce panen a ryb v nesnázích, hrdinný krtek! Spasí rybku, vrhne ji pod zem a zlou štiku, která chce, představte si tu nejapnost, jíst, pošle dál po proudu do Německa. A zachráněné zvířátko se svému rytíři v černém odmění. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Krteček zachrání rybičku, kterou honí zlá štika - jenom jsem myslela, že štiku si dá Krteček k večeři a ono nic, on jí zachránil :-) Zajímala by mě ještě jedna věc - jestli ta knížka, kterou si četl před spaním, byla o Krtečkovi, nebo jestli se tak náramě bavil nad konkurencí :-) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Slabší príbeh o záchrane rybky pred prirodzene dravou šťukou. Navyše: krtko úplne zmení biotop rýb. Zachránenú rybku strčí do plechovej vane a šťuku prenesie kamsi úplne inde. Krtkove dobrodružstvá v rokoch začínajúcich dvojkou poväčšinou strácali šťavu v porovnaní s predchodcami, vytvorenými najmä v časoch socializmu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle už prostě není ono, o klasice bych zdaleka nemluvil, protože tyhle krtčí trampoty jsou hodně cucané z prstu. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující. I když jsou ěkteré epizodky slabší, pořád jsou skvělé. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

U krtka se naštěstí přišlo na to, že ty nové díly stojí za starou bačkoru. Ne jako u Pata a Mata, kde se jich udělaly mraky. Příběh je hodně stupidní, vystačí tak na dvě minutky, ale je úspěšně roztažen až na požadovaných pět. Třeba tím, že krtek vyndá rybku z kádě a 20 vteřin se s ní tulí. Prostě žvást... Taky jste si všimli, že krtek je díl od dílu baroknější a baroknější? 40% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek by měl vědět, že když štika nesní jím zachráněnou jednu rybičku, tak jich sní ihned z rozčilení pět. Šika je ravá ryba, krtek to neví, takže jejím pudům nepřeje? ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtkův záchranářský pud v další variaci, ve které si malý hmyzožravec hraje s ekosystémem a úplně na pohodu uloví štiku, kterou separuje od bezmocné rybky. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

he, jak chytal štiku na třešně,,,,to je magor &)....vite co je zajimavy?...že štika...je ryba......ale paštika...neni paryba........docela matoucí co?...ono svět je plnej omylů, třeba včera na mě z lišty vyskočilo: petr novotný byl úspěšně stažen ...tak si říkám no hurá, konečně mu dal někdo coproto za ty jeho trapný fóry....a pak večer koukam na bednu, a co nevidim .......z profilu, ksicht volezlej jak vod slimaka,,,,no byl to vón...zdravej jako řípa, huba vod ucha k uchu a po živým mase ani stopy,,,,,no co vám budu vykládat,,,,prostě zklamání veliký ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

.. :D Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama