Reklama

Reklama

Krtek a televizor

  • Československo Krtko a televízor
všechny plakáty
Ukázka z filmu
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1970, 5 min

Obsahy(1)

Krteček vyprovokuje místního zahrádkáře k útoku. Naštěstí jeho kamarádka myška uvidí plánovat "dědka" krtečkovu záhubu nad televizním dokumentem. Krteček zlikviduje dědovu televizní anténu, druhý den i celou zahradu. Děda nakoupí jed, který však nebude muset použít, pač Krteček napraví vše co způsobil a začnou žít s dědou v harmonii... (Matrinx)

(více)

Recenze (57)

genetique 

všechny recenze uživatele

Heh, Krtkov boj o život, ale vďaka Bohu úspešný. Ale mať takýto typ "škodcov" v záhradkách, by sa potešil asi každý záhradník :). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb jak televizní komerce málem zapříčinila Krtkovu smrt. Naštěstí je Krtek udatný geroj, a hlavně pěkně podšitý anarchista, a tak svůj hebký kožíšek nedá zadarmo. Epizoda, která děcka poučí co je to vymývání mozků, škodolibost, kamarádství, anarchie a jak moc nebezpečné jsou pro jejich rodiče všechny ty pořady typu Receptáře. La Resistance! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Krtek toho moc nenamluví, takže slovni zásobu potomka nerozšíří nijak zásadně. Ovšem slyšet z těch nevinných úst: "Zničit krtka!" nutně potěší rodiče, co Krtka nemá sklony pateticky adorovat. Jinak Krtek jen účelově předstíral účinnou lítost, aby si zachránil život. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejkultovnějších hlášek v jednom kultovním dílu legendárního krtka. Ale proč bychom za tohle měli zničit krtka že :-)) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Televizní reklama se stává noční můrou pro krtka, který se záhy stane denní můrou pro zahradníka. Chvíli spolu hrají Packmana, ale propracují se k happy endu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Krtek umí být tedy pěkná svině. Nejdřív začne provokovat s foukačkou a pak to jeho "haťák, haťák, he he he heee". Naštěstí si to pak vyžehlí, takže "zničit krtka" není třeba... 100% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Bez televizoru bychom neviděli krtečka, takže bylo jen otázkou času, kdy si vezme na paškál krteček i televizor. A to se stalo už v roce 1970. A já se ptám - četl krteček U.ECA a jeho analýzu společnosti z počátku let šedesátých, anebo tenhle díl vznikl náhodně, bez ohledu na knihu U. ECA? ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Krtek provokatér si uvědomuje svou chybu a s myškou zázračně vzkřísí zničenou zahrádku. A tak mu zahradník může láskyplně podat lopatičku. Když si pomyslím, co by se stalo, kdyby zahradník použil ty pesticidy, hrůza! Ještě že měl krtek i zkušenosti z chemie. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V tomto dobrodružství se krtek ke starému zahradníkovi nechoval vůbec, ale vůbec pěkně, takže "Zničit krtka!" bylo opravdu na místě, nicméně i hmyzožravý záškodník si nakonec své podlé chování uvědomil, a rozhodl se udělat dobrý skutek, čímž si vlastně zachránil život. ()

Reklama

Reklama