Reklama

Reklama

Krtek a televizor

  • Československo Krtko a televízor
všechny plakáty
Ukázka z filmu
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1970, 5 min

Obsahy(1)

Krteček vyprovokuje místního zahrádkáře k útoku. Naštěstí jeho kamarádka myška uvidí plánovat "dědka" krtečkovu záhubu nad televizním dokumentem. Krteček zlikviduje dědovu televizní anténu, druhý den i celou zahradu. Děda nakoupí jed, který však nebude muset použít, pač Krteček napraví vše co způsobil a začnou žít s dědou v harmonii... (Matrinx)

(více)

Recenze (57)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb jak televizní komerce málem zapříčinila Krtkovu smrt. Naštěstí je Krtek udatný geroj, a hlavně pěkně podšitý anarchista, a tak svůj hebký kožíšek nedá zadarmo. Epizoda, která děcka poučí co je to vymývání mozků, škodolibost, kamarádství, anarchie a jak moc nebezpečné jsou pro jejich rodiče všechny ty pořady typu Receptáře. La Resistance! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Heh, Krtkov boj o život, ale vďaka Bohu úspešný. Ale mať takýto typ "škodcov" v záhradkách, by sa potešil asi každý záhradník :). ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Krtek toho moc nenamluví, takže slovni zásobu potomka nerozšíří nijak zásadně. Ovšem slyšet z těch nevinných úst: "Zničit krtka!" nutně potěší rodiče, co Krtka nemá sklony pateticky adorovat. Jinak Krtek jen účelově předstíral účinnou lítost, aby si zachránil život. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejkultovnějších hlášek v jednom kultovním dílu legendárního krtka. Ale proč bychom za tohle měli zničit krtka že :-)) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Televizní reklama se stává noční můrou pro krtka, který se záhy stane denní můrou pro zahradníka. Chvíli spolu hrají Packmana, ale propracují se k happy endu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Krtek umí být tedy pěkná svině. Nejdřív začne provokovat s foukačkou a pak to jeho "haťák, haťák, he he he heee". Naštěstí si to pak vyžehlí, takže "zničit krtka" není třeba... 100% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Bez televizoru bychom neviděli krtečka, takže bylo jen otázkou času, kdy si vezme na paškál krteček i televizor. A to se stalo už v roce 1970. A já se ptám - četl krteček U.ECA a jeho analýzu společnosti z počátku let šedesátých, anebo tenhle díl vznikl náhodně, bez ohledu na knihu U. ECA? ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Krtek provokatér si uvědomuje svou chybu a s myškou zázračně vzkřísí zničenou zahrádku. A tak mu zahradník může láskyplně podat lopatičku. Když si pomyslím, co by se stalo, kdyby zahradník použil ty pesticidy, hrůza! Ještě že měl krtek i zkušenosti z chemie. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V tomto dobrodružství se krtek ke starému zahradníkovi nechoval vůbec, ale vůbec pěkně, takže "Zničit krtka!" bylo opravdu na místě, nicméně i hmyzožravý záškodník si nakonec své podlé chování uvědomil, a rozhodl se udělat dobrý skutek, čímž si vlastně zachránil život. ()

Reklama

Reklama