Reklama

Reklama

Krtek a žvýkačka

  • Československo Krtek a žvýkačka (více)
Ukázka z filmu
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1969, 8 min

Obsahy(1)

Krtek se zlobí kvůli nepořádku, který nechali na louce lidé, ale brzy ho zaujme neznámá věc - žvýkačka. Je sladká, ale hlavně hrozně lepí! Bezradný Krtek se jí nemůže zbavit, nepodaří se to ani ptáčkům či myšce. Až zvědavá kráva si žvýkačku odloupne a udělá z ní bublinu, která odletí a praskne. (mau)

Recenze (47)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa že, najlepší je život krtka, lebo cez deň spí a v noci trtká. To však určite nie je tento prípad. Krtek a jeho zvieraci priatelia z tohoto českého, animovaného seriálu sú banda nudných slušákov. Dosť sa pozastavujem nad všeobecnou obľúbenosťou tohto produktu u našich západných susedov. V Čechách je to takmer kultová záležitosť. U nás na Slovensku sa to ani zďaleka neteší takej popularite. Priznám sa, že ani ja nepatrím medzi Krtkových obdivovateľov. Navyše nechápem načo je, tu na čsfd, možnosť hodnotiť a komentovať jednotlivé diely. Stačilo by sa vyjadriť ku tomu ako ku celku. ** ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních a jeden z nejlepších. Zde přesně vidíte jak moc chudák malá by chtěl mluvit (všecky ty roztomilé zvuky), ale bohužel mu to nejde:-( ()

Ded@M@tes

všechny recenze uživatele

Krtek a žvýkačka - Krásný animovaný večerníček, který určitě patří mezi českou klasiku a jeho příběhy ocení nejvíce mladší diváci. Krtek ( často označovaný zdrobnělinou Krteček ) je známá kreslená fiktivní postavička, kterou stvořil výtvarník Zdeněk Miler ve studiu Krátký Film Praha. Tento díl je jeden z lepších. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Truchlení v podání zvídavého ptačího tria je okouzlující, už vím, kde se Lipský inspiroval pro Šest medvědů s Cibulkou. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad úplně nejdepresivnější díl, jak s tou blbou žvejkou celou dobu zápasí. Ještěže se ukázala ta kráva... 80% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Každý z nás má určitě nějakou více či méně nepříjemnou příhodu se žvýkačkou, avšak v případě krtka to byla vážně velká polízanice. Nicméně i tak se náš malý černý hmyzožravec dokázal poprat s jakousi Hubba Bubba hmotou. Není nadto mít v záloze kámošku krávu! ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda cokoli přilepeného na žvejkačce, natož něco tak roztomilého, jako je krteček :-(. Odjakživa mi nějak nesedla žvýkačka ve filmu i když se používá běžným způsobem. Krtečku promiň, ale já opravdu jinak nemůžu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Žuvačky do prírody veľmi nepatria, no nie sú ani veľkou katastrofou a tak to, že to zahrali do zábavy nejak extra nevadí. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama